Обществено обсъждане за новия бюджет на община Бургас

Обществено обсъждане за новия бюджет на община Бургас - E-Burgas.com

На основание чл. 84, ал. 6 от Закона за публичните финанси, и чл. 29, ал. 2 от Наредба за условията и реда за съставяне на бюджетната прогноза за местните дейности за следващите три години, за съставяне, приемане изпълнение и отчитане на бюджета на Община Бургас, кметът Димитър Николов кани бургаската общественост на публично обсъждане на проекта за бюджет на Община Бургас за 2022 година, което ще се проведе на 18.03.2022 г. (петък), от 17.30 ч., в Културен дом НХК - зала на Общински съвет - Бургас, при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.

Становища и предложения по проекта на бюджет могат да се правят по време на публичното обсъждане лично, до изчерпване на всички въпроси.

Коментари, мнения и въпроси във връзка проектобюджета на Община Бургас за 2022 г. могат да се изпращат и писмено чрез деловодството на Община Бургас или на е-mail: [email protected], [email protected] и [email protected] най-късно до 17.00 ч. на 17.03.2022 г. (включително).

Мненията, предложенията, становищата и въпросите, отправени лично, както и чрез ел. поща и деловодството, ще бъдат отразени в протокола за обсъждането.

Материал, представящ основните показатели на проекта за бюджет в достъпен за гражданите формат и вид, достъпен за всички заинтересовани страни, вкл. и за участващите в обсъждането, е публикуван в официалния сайт на Община Бургас.

В случай на промяна на епидемичната обстановка и/или въвеждане на ограничителни мерки за провеждане на публични прояви, обсъждането ще се проведе на 18.03.2022 г. (петък), от 17.30 ч., при условия на отдалечен достъп чрез платформа Zoom тук

Meeting ID: 880 6368 9034, Passcode: 613102.

Свързани статии
Къде е златото ли? В Galleria Бургас! Откриват Флората на Лазаровден Орхидееното общество отваря Болница за орхидея на Флора Бургас Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи
Тагове
бюджет обществено обсъждане бургас
Коментари

Още от последните новини