Обществено обсъждане за дългосрочно развитие на Бургас организират през септември

Обществено обсъждане за дългосрочно развитие на Бургас организират през септември - E-Burgas.com

Обществено обсъждане на Плана за интегрирано развитие на община Бургас за периода 2021 – 2027 г. ще се проведе на 02 септември от 17.00 ч. в Културен дом НХК.

Заради въведените от здравните власти противоепидемични мерки, броят на присъстващите в залата участници ще бъде ограничен до допустимия максимум.

В тази връзка се предвижда обсъждането да се проведе присъствено и онлайн. Записване на участие в срещата може да направите до 01.09.2021 г. включително на електронен адрес: [email protected], като посочите име, институция, която представлявате, и ел. поща, както и формата на участие (присъствено/онлайн). Заявилите участници онлайн ще получат линк за участие в срещата.

За тези, които са заявили своето присъствено участие, в случай на запълване на максимално допустимия капацитет на залата, ще имат възможност да се включат онлайн в общественото обсъждане.

Свързани статии
Откриват Флората на Лазаровден Орхидееното общество отваря Болница за орхидея на Флора Бургас Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Затварят Летище Бургас за почти месец
Тагове
обществено обсъждане Бургас
Коментари