Обществено обсъждане за дългосрочно развитие на Бургас организират през септември

Обществено обсъждане за дългосрочно развитие на Бургас организират през септември - E-Burgas.com

Обществено обсъждане на Плана за интегрирано развитие на община Бургас за периода 2021 – 2027 г. ще се проведе на 02 септември от 17.00 ч. в Културен дом НХК.

Заради въведените от здравните власти противоепидемични мерки, броят на присъстващите в залата участници ще бъде ограничен до допустимия максимум.

В тази връзка се предвижда обсъждането да се проведе присъствено и онлайн. Записване на участие в срещата може да направите до 01.09.2021 г. включително на електронен адрес: [email protected], като посочите име, институция, която представлявате, и ел. поща, както и формата на участие (присъствено/онлайн). Заявилите участници онлайн ще получат линк за участие в срещата.

За тези, които са заявили своето присъствено участие, в случай на запълване на максимално допустимия капацитет на залата, ще имат възможност да се включат онлайн в общественото обсъждане.

Свързани статии
Д-р Казмин, УМБАЛ-Бургас: След прекаран ковид търсете ревматолог Община Бургас ще участва в изпълнението на важен екологичен проект Община Бургас следи всички възможни програми в подкрепа за бизнеса Бургас се включва в Световния ден на ходенето в неделя Безплатни кардиологични прегледи с измерване на кръвно налягане в Бургас Съобщение от Община Бургас Започва изграждането на зарядните станции на градския транспорт в Бургас Остават седем дни: Запознайте се с всички трасета на "Бургас рън" Концерти, знамена и цветя в Бургас за Съединението Промени в графика на "Бургасбус" в Деня на Съединението
Тагове
обществено обсъждане Бургас
Коментари

Още от последните новини