Облачно и ветровито време от днес

Облачно и ветровито време от днес - E-Burgas.com

Днес облачността ще е значителна, предимно висока. Привечер от югозапад ще се увеличава и вплътнява, но ще се задържи без валежи. В сутрешните часове на отделни места в Източна България и около Дунав видимостта ще бъде намалена. Ще духа умерен, северно от планините - до силен и поривист южен вятър.

Максималните температури ще са предимно между 19° и 24°, София - около 20°, съобщи Bulgaria ON AIR. Над Черноморието облачността ще е значителна, предимно висока. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са 19° - 21°. Температурата на морската вода е 16° - 18°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала, пише "Фокус".

Над планините облачността ще е значителна, предимно висока. Привечер над масивите от Югозападна България ще се увеличава и вплътнява, но ще е без валежи. Ще бъде ветровито с умерен и силен вятър от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 16°, на 2000 метра - около 8°.

Атмосферното налягане слабо ще се понижи и ще е по-ниско от средното за месеца.


 

Свързани статии
Ветровито време и днес Ветровито днес, с валежи главно в планините И днес разкъсана облачност, до 4 градуса по морето Облачна събота с дъжд в източните райони Облачното и дъждовно време остава и днес Слънчев уикенд, но истинската зима се задава Времето остава топло и днес Слънчево и топло време по Черноморието Предимно слънчево време на Коледа Облачно и ветровито време в неделя
Тагове
време
Коментари

Още от последните новини