Ветровито време и днес

Ветровито време и днес - E-Burgas.com

Минималните температури ще бъдат между минус 4° и 1°, в София - около минус 3°, максималните - между 4° и 9°, в София - около 4°, съобщава БНТ.

Днес облачността над страната ще е променлива, намаляваща на места временно до незначителна. Ще духа до умерен, в Дунавската равнина и в западната част от Горнотракийската низина - временно силен вятър от запад-северозапад.

По Черноморието облачността ще е променлива. Ще духа умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат от 6° до 8°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще отслабне до 1-2 бала.

В планините ще има променлива облачност. Ще духа силен, по върховете и бурен вятър от север-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра около минус 1°, на 2000 метра - около минус 7°.

Свързани статии
Ветровито днес, с валежи главно в планините И днес разкъсана облачност, до 4 градуса по морето Облачна събота с дъжд в източните райони Облачното и дъждовно време остава и днес Слънчев уикенд, но истинската зима се задава Времето остава топло и днес Слънчево и топло време по Черноморието Предимно слънчево време на Коледа Облачно и ветровито време в неделя Високи температури в събота, но с валежи
Тагове
време
Коментари

Още от последните новини