Ново осветление, видеонаблюдение и Wi-Fi на крайбрежната алея в Бургас

Ново осветление, видеонаблюдение и Wi-Fi на крайбрежната алея в Бургас  - E-Burgas.com

Общината монтира 71 нови осветителни стълба по крайбрежната алея на Бургас, заедно с видеонаблюдение и безжичен интернет. Те ще осветяват участъка от Моста до началото на велоалеята за „Сарафово“, дълъг около километър и половина.

"Много хора ползват тази алея и сме длъжни да засилим сигурността и контрола чрез по- качествено осветление и видеонаблюдение. След няколко месеца ще направим анализ дали да увеличим още броя на камерите", сподели бургаският кмет Димитър Николов.

Стълбовете ще са от същия модел, като монтираните тази година по продължението на велоалеята за „Сарафово“ след Солниците.

"Надявам се, че ще приключим с проекта до началото на следващата годината", казва още Николов.

Галерия
Свързани статии
Моста ще грейне в лилаво утре, цветът на борбата с инсулта Водолази отново ще чистят дъното край Моста Уникална пародия: Варна представлява държавата за проблеми в Бургас Община Поморие започва подмяна на уличното осветление Ремонтират осветлението в Морската градина Продължава обновяването на уличното осветление в Несебър Без коли по южната алея в Созопол през лятото Подменят уличното осветление в Поморийско Общински съветник: Половината лампи на велоалеята за Сарафово изгоряха Четири общини в Бургаско ще получат до 600 хил. лв. за улично осветление
Тагове
алея моста осветление видеонаблюдение
Коментари