Ново осветление, видеонаблюдение и Wi-Fi на крайбрежната алея в Бургас

Ново осветление, видеонаблюдение и Wi-Fi на крайбрежната алея в Бургас  - E-Burgas.com

Общината монтира 71 нови осветителни стълба по крайбрежната алея на Бургас, заедно с видеонаблюдение и безжичен интернет. Те ще осветяват участъка от Моста до началото на велоалеята за „Сарафово“, дълъг около километър и половина.

"Много хора ползват тази алея и сме длъжни да засилим сигурността и контрола чрез по- качествено осветление и видеонаблюдение. След няколко месеца ще направим анализ дали да увеличим още броя на камерите", сподели бургаският кмет Димитър Николов.

Стълбовете ще са от същия модел, като монтираните тази година по продължението на велоалеята за „Сарафово“ след Солниците.

"Надявам се, че ще приключим с проекта до началото на следващата годината", казва още Николов.

Галерия
Свързани статии
Без коли по южната алея в Созопол през лятото Подменят уличното осветление в Поморийско Общински съветник: Половината лампи на велоалеята за Сарафово изгоряха Четири общини в Бургаско ще получат до 600 хил. лв. за улично осветление Родители от Сарафово: Децата ни се страхуват да се прибират от училище заради неосветени улици! Фотооко: Изсъхнаха новозасадените дръвчета на алеята между Бургас и Сарафово Миналогодишният победител отново спечели маратона от острова (Снимки) 53-ма смелчаци вече плуват от острова към моста Американци ще плуват на маратона от Острова Доизграждат велоалеята между Слънчев бряг и Кошарица (Снимки)
Тагове
алея моста осветление видеонаблюдение
Коментари

Още от последните новини