Националната конференция на ГЕРБ започва в 12:00 ч, граждани също са се събрали

Националната конференция на ГЕРБ започва в 12:00 ч, граждани също са се събрали - E-Burgas.com

Партия ГЕРБ ще проведе Национална конференция в "София Тех Парк" от 12 часа. Ще участват депутати, министри, общински съветници, областни и общински ръководители и кметове на населени места, съобщава БНР.

Пристигането за мероприятието ще започне от 9 часа съгласно приложен график и указание да се пътува само с автомобили. Пред участниците ще говори председателят на ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов. Очакват се над 3 хил. души.

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов вероятно ще коментира актуалната обществено-политическа обстановка и ситуацията в управляващата партия. За същия час "Протестна мрежа" организира “Масова контра-конференция за оставка” пред “София техпарк" на "Цариградско шосе". Изключително трудно е преминаването на автомобилите в района на четвърти километър в столицата.

Минути преди началото на партийната конференция на ГЕРБ, която ще се проведе в “София Тех Парк“ хиляди членове на ГЕРБ пристигат от цялата страна. Те са освирквани от протестиращи граждани. Стига се до пререкания.

Свързани статии
Бойко Борисов: ГЕРБ ще предложи експертно правителство Бойко Борисов: Народът избра 67%а проатлантически партии, предлагаме преговори с всички Водещи педиатри от цялата страна идват на конференция в Бургас Бойко в Бургас: Ако бяхме ние Северният обход щеше да е готов преди осем месеца (Видео) Борисов: Вече нямаме никакви амбиции да се вкарваме в каквото и да е управление Бургас домакин на конференция за иновациите и адаптирането на новите технологии Борисов сърдит: На този обран бостан няма да се връщам ГЕРБ поиска оставката на правителството Борисов: Разкараха ме като панаирджийска мечка, треперих да не ми подхвърлят нещо Рашков: ГЕРБ имат информатори в МВР, материалите в прокуратурата за тях потъват
Тагове
герб конференция
Коментари