Националната конференция на ГЕРБ започва в 12:00 ч, граждани също са се събрали

Националната конференция на ГЕРБ започва в 12:00 ч, граждани също са се събрали - E-Burgas.com

Партия ГЕРБ ще проведе Национална конференция в "София Тех Парк" от 12 часа. Ще участват депутати, министри, общински съветници, областни и общински ръководители и кметове на населени места, съобщава БНР.

Пристигането за мероприятието ще започне от 9 часа съгласно приложен график и указание да се пътува само с автомобили. Пред участниците ще говори председателят на ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов. Очакват се над 3 хил. души.

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов вероятно ще коментира актуалната обществено-политическа обстановка и ситуацията в управляващата партия. За същия час "Протестна мрежа" организира “Масова контра-конференция за оставка” пред “София техпарк" на "Цариградско шосе". Изключително трудно е преминаването на автомобилите в района на четвърти километър в столицата.

Минути преди началото на партийната конференция на ГЕРБ, която ще се проведе в “София Тех Парк“ хиляди членове на ГЕРБ пристигат от цялата страна. Те са освирквани от протестиращи граждани. Стига се до пререкания.

Свързани статии
Тома Биков: Няма да подаваме оставка ГЕРБ започват консултациите за нова Конституция Правителството подава оставка в края на септември? Бой и сблъсъци след конференцията на ГЕРБ в София Пиарката на Борисов напусна кабинета, връща се в пресслужбата Нов запис с гласа на Борисов, нарече Радев "прост летец" и "тъпанар" (аудио) Правителството обсъжда три варианта, един от тях е оставка Томислав Дончев: Президентът Радев поиска цялата власт в държавата ГЕРБ стягат контрапротести пред президентството, организират автобуси от Бургас От ГЕРБ върнаха топката "НСО" в полето на Радев
Тагове
герб конференция
Коментари

Още от последните новини