Министър Николова започва работни срещи с бизнеса по Черноморието

Министър Николова започва работни срещи с бизнеса по Черноморието - E-Burgas.com

Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова ще проведе работни срещи с представители на туристическия бизнес по Черноморието.  Разговори с бранша от южното крайбрежие ще бъдат организирани днес, 30 юли. В програмата са предвидени срещи с ръководството на Слънчев бряг АД, Съюза на хотелиерите- Несебър, Съюза на собствениците Слънчев бряг и други.

В петък- 31 юли, работни срещи ще бъдат проведени със Съюза на хотелиерите Златни пясъци и Варненската асоциация на туроператорите. Същият ден ще бъде организирано и заседание на Националния съвет по туризъм. Основен акцент в дневния ред на съвета е обсъждане на актуалното състояние на сектора и набелязване на мерки за преодоляване на последиците от разпространението на кризата от COVID 19.

Свързани статии
Старт на зимния сезон в Банско В Поморие изготвиха анализ на изминалото лято Българите спасили сезона по Южното Черноморие, летището със 70% ръст на полетите Откриват ловния сезон за диви прасета и дребен дивеч Задържаха под стража обвиняемият за убийството в Слънчев бряг Влакче с пиян водач се заби в магазин в Слънчев бряг, чужденка е с опасност за живота Илин Димитров: Не мисля, че е скъпо по нашето море, въпрос на избор е Грозни сцени на плажа в Слънчев бряг: Спасители и летовници се млатиха Криминогени с нож ограбиха румънец в Слънчев бряг, чака ги най-тежката мярка 17 години затвор за убиеца на украинка в Слънчев бряг
Тагове
сезон слънчев бряг марияна николова
Коментари