Министър Николова започва работни срещи с бизнеса по Черноморието

Министър Николова започва работни срещи с бизнеса по Черноморието - E-Burgas.com

Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова ще проведе работни срещи с представители на туристическия бизнес по Черноморието.  Разговори с бранша от южното крайбрежие ще бъдат организирани днес, 30 юли. В програмата са предвидени срещи с ръководството на Слънчев бряг АД, Съюза на хотелиерите- Несебър, Съюза на собствениците Слънчев бряг и други.

В петък- 31 юли, работни срещи ще бъдат проведени със Съюза на хотелиерите Златни пясъци и Варненската асоциация на туроператорите. Същият ден ще бъде организирано и заседание на Националния съвет по туризъм. Основен акцент в дневния ред на съвета е обсъждане на актуалното състояние на сектора и набелязване на мерки за преодоляване на последиците от разпространението на кризата от COVID 19.

Свързани статии
Бъдещето на летния сезон зависи от това колко хора ще се ваксинират Отново ще разчитаме на родни туристи и през 2021 Марияна Николова апелира за ваксини в туризма Засилени проверки по хотели и магазини заради коронавируса Министерството на туризма без план за летния сезон, от бранша настояват за такъв Искат работещите в туризма да бъдат ваксинирани приоритетно В Несебър предвиждат отстъпки за хотелиерите в Слънчев бряг Привличаме туристи с музикални събития Роботът Pepper поздрави вицепремиера Николова на посещението й в Бургас Добри дни за бургаското летище: Очаква 6 400 чартъра през лятото
Тагове
сезон слънчев бряг марияна николова
Коментари

Още от последните новини