Криминогени с нож ограбиха румънец в Слънчев бряг, чака ги най-тежката мярка

Криминогени с нож ограбиха румънец в Слънчев бряг, чака ги най-тежката мярка - E-Burgas.com

По искане на Окръжна прокуратура – Бургас бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо двама мъже, обвинени в извършване на грабеж с пострадал румънски гражданин в Слънчев бряг.

Преди около две седмици двамата се приближили до набелязаната жертва и му предложили да му продадат различни вещи. Той отказал, при което същите извадили нож и се насочили към него. Румънецът се изплашил и им дал телефона и парите си – 500 румънски леи, 70 лв. и 100 евро.  противозаконно отнели мобилен телефон, 500 румънски леи, 70 лв. и 100 евро от владението на румънски гражданин, когото заплашили с нож.

Определението на Окръжен съд – Бургас подлежи на обжалване пред Апелативен съд – Бургас.

Свързани статии
Бургазлия залови уличен джебчия на ул. ''Александровска'' Иван Кокинов, който опита да убие ученика с нож, ще лежи 10 години Задържаха под стража обвиняемият за убийството в Слънчев бряг Влакче с пиян водач се заби в магазин в Слънчев бряг, чужденка е с опасност за живота Грозни сцени на плажа в Слънчев бряг: Спасители и летовници се млатиха Съдът не пожали Кръстьо, който блъсна и ограби мадама в Слънчев бряг 17 години затвор за убиеца на украинка в Слънчев бряг Слънчев бряг посреща Джулая с пионерите на електронната музика у нас Министър Проданов изброи осем държави, от които ще очакваме най-много туристи Расте недоволството на хотелиерите по Южното Черноморие
Тагове
грабеж слънчев бряг нож
Коментари

Още от последните новини