Мъж загина при тежка катастрофа край Бургас, още трима се борят за живота си

Мъж загина при тежка катастрофа край Бургас, още трима се борят за живота си - E-Burgas.com

44-годишен бургазлия е загинал след челен сблъсък между два автомобила на пътя Бургас - Елхово. Инцидентът е станал снощи около 22:00 часа в близост до с. Константиново.

Сблъскали са се лек автомобил “Фолксваген Туран”, управляван от 30-годишен бургазлия и лек автомобил “Опел Зафира”, управляван от 44-годишен мъж от Бургас, който е загинал на място. 

В УМБАЛ - Бургас са откарани :  водачът на лекия автомобил “Фолксваген Туран” и пътуващите в лекия автомобил “Опел Зафира” - 23 годишен бургазлия и момиченце от Бургас на 4 години и 8 месеца. И тримата са настанени в отделението по реанимация на УМБАЛ-Бургас с диагноза „Политравматизъм“, с опасност за живота.

Причина за катастрофата е навлизане в лентата за насрещното движение от страна на водача на фолксвагена, който се сблъскал челно с  движещия се към Бургас в собствената си лента опел. 

 

Свързани статии
Тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас, няколко души са в болница Войната по пътищата взе жертва в Бургаско Надрусана айтозлийка предизвика катастрофа на бургаско кръстовище, откараха я в болница Пиян айтозлия се претрепа с триколка Катастрофа с камион блокира едната тангента към София Младеж от руенско помля пенсионер с автомобила си е село Просеник Общински автобус катастрофира в Бургас 65-годишна бургазлийка с 4 счупени ребра отказа хоспитализация след катастрофа Съдът се произнесе за катастрофата, в която загина кметицата Ванча Байлова Турски Хюндай връхлетя върху Ровър на жандармерията край Стоилово
Тагове
катастрофа
Коментари