Пребиха ученик заради момиче в София, нападателите си направили клип

Пребиха ученик заради момиче в София, нападателите си направили клип - E-Burgas.com

Според свидетели в насилието са замесени деца на 14-15 години

Момчета и момичета пребиха ученик, заснеха побоя с телефони и го качиха в интернет, съобщи NOVA. Кадрите с насилие  възмутиха жители на столичния квартал „Лагера” и социалните мрежи. На видеото се вижда как група тийнейджъри нанасят побой на момче в междублоково пространство. Причината е момиче. Насилието се е разиграло след Коледа. А случая има и продължение - десетки въоръжени и маскирани тийнейджъри се върнали, за да отмъщават. Това подтикнало жители на квартала да се намесят, като повикат и полиция. 

Замесените в случая са тийнейджъри на 14-15 години. Според свидетели те са деца от „Лагера” и други квартали. Тормозът продължавал от месеци наред.

Свидетел от квартала разказа, че само преди 2-3 дни е видял младежите, които прииждали на талази. „Бяха се събрали сигурно 50-60 човека”, разказа свидетелят. Това били младежи, които идвали да си отмъщава за набитото момче.

„С няколко мои приятели успяхме да потушим напрежението. Бяха с маски, качулки. Иззехме им оръжията – пистолет, тръба, бухалки”, каза свидетелят. „Изглеждаха като бандити, а като им махнахме маските – това са дечица”.

Свързани статии
Пребиха спешен медик пред дома му във Враца Десетина души нахлуха в болница, за да се саморазправят с лекар Заседават по делото на опасен рецидивист опитал да убие жена Арестуваха мъжа нападал жени в центъра на Бургас Мъж напада жени без причина в центъра на Бургас (Видео) Задържаха под стража мъж пребил жена си в Несебър Младеж отиде на гости при приятел в Камено и му изби зъбите Жестокост! Пребиха и запалиха с бензин мъж във Видин Бургаски депутат: Нужни са нови мерки срещу насилието сред учениците Бургазлия преби жена си пред децата си на улицата
Тагове
побой
Коментари

Още от последните новини