Кола се запали в движение на АМ "Тракия"

Кола се запали в движение на АМ
Архив

Кола се запали по време на движение в района на 146-ти километър на АМ "Тракия" в посока София. Това съобщиха от пресцентъра на пловдивската полиция.

Сигналът е получен след 16.30 часа вчера и по първоначални данни няма пострадали.

До приключване на гасителните действия и разчистване на пътното платно автомобилите в този участък се пропускаха от полицейски екипи само в лявата лента. По данни на дежурната част на дирекцията работата на терен е приключила и движението е освободено.

Изясняват се причините.

 

Свързани статии
Клошар пострадал от пожара в плажната дискотека ''Планет'', откаран е във Варна Пожар в Айтос едва не остави 57-годишна жена на улицата Пенсионери пострадаха при пожар в Банево Заловиха поредната група бежанци на магистрала "Тракия" Пожар взе три жертви в София Николай Димитров: Нека запазим чистотата на мислите и действията си Стари и смачкани автомобили предизвикали пожара в пристанището, гасенето продължава ПТП край Пазарджик затруднява движението към Бургас До обяд движението ще е само в една лента на "Тракия" при км 121 Тежка катастрофа затвори АМ "Тракия" край Карнобат, прегазен е пешеходец
Тагове
пожар кола тракия
Коментари

Още от последните новини