Клошар пострадал от пожара в плажната дискотека ''Планет'', откаран е във Варна

Клошар пострадал от пожара в плажната дискотека ''Планет'', откаран е във Варна - E-Burgas.com

46-годишен клошар от Сливен е посрадал в пожара в бившата дискотека Планет на бургаския плаж. От МВР съобщиха, че той е с 20% изгаряния и е откаран в клиниката по изгаряния във Варна.

В обекта имало и друг клошар от полски произход, който заявил пред органите, че не са палили огън и не знаят как е възникнал пожара. Той не е пострадал от пламъците.

Припомняме, че огънят в бившата дискотека лумнал около 5:00 сутринта на 27 януари и бе потушен от три пожарни със седем огнеборци. Дървената обшивка на сградата изгоряла почти напълно. Останала е само металната конструкция, върху която са били закрепени дървените елементи.

По данни на последния ползвател на помещението в сградата се съхранявало обзавеждане, столове, сепарета, кухненско оборудване и друг инвертар за функционирането на дискотека, но всичко е унищожено от пожара.

Свързани статии
Пожар в Айтос едва не остави 57-годишна жена на улицата Пенсионери пострадаха при пожар в Банево Пожар взе три жертви в София Стари и смачкани автомобили предизвикали пожара в пристанището, гасенето продължава Пожарът в Родопите погълнал над 10 хил. декара гори Три огнища горят в боровата гора над ВЕЦ "Карлово" Мъж реши да почисти съседския двор и запали къщата Жена загина в голям пожар в София, бебе е сред пострадалите Пожар отне живота на майка и син Пожар лумна в пловдивско училище, персоналът се самоевакуира
Тагове
пожар
Коментари