60 отличници от ПМГ получиха награди от общината

60 отличници от ПМГ получиха награди от общината - E-Burgas.com

60 отличници и 6 отбора от Природоматематическата гимназия също получиха своите награди за постигнатите високи резултати в обучението, изкуствата и спорта през отминаващата година. Събитието се състоя в конферентната зала на Община Бургас, а децата приеха отличията и грамотите лично от кмета Димитър Николов, който благодари на тях и техните родители и учители.

Тази година броят на учениците-отличници в Бургас е рекорден и почти двоен на този от предни години. Този път 1500 деца, заслужиха похвала и награда за постигнатите изключителни резултати от регионални, национални и международни състезания и олимпиади в различни области, като математика, наука, изкуство и спорт.

Свързани статии
Наградиха бургаските ученици, чиито проект бе отличен от БАН (Снимки) Бургаските съд и прокуратура отвориха врати за ученици Бургаски ученици представиха пиеса на китайски език "A hug for all" - Бургаски ученици участваха в обучителен проект в Атина (Снимки) В Обзор борят учлищната агресия с интерактивни игри и дискусии Агресия в училище: Ученички се биха в присъствието на учител Последен присъствен в бургаските училища, въведен е строг контрол на входа Стана ясно кои бургазлии ще бъдат отличени на Никулден Студенти и ученици от Бургас участваха в Световната седмица на предприемачеството Учници от несебърско село дискутираха върху агресията с представители на МВР
Тагове
ученици награди
Коментари

Още от последните новини