Животни едва не изгоряха в пожар в село Димчево

Животни едва не изгоряха в пожар в село Димчево - E-Burgas.com

73-годишен жител на Димчево едва спаси добитъка си в пожар, възникнал в двора на имота му предната нощ.

Огънят е потушен от един противопожарен автомобил и четирима огнеборци. Според собственника около 04.30 ч. се събудил от сън от пукащ шум и усетил задушлива миризма.

Видял, че в стопанския обор е възникнал пожар, като своевременно успял да изведе намиращите се в него животни. От инцидента постройката изгоряла заедно с намиращата се в нея купа сено.

Причините за пожара, както и стойността на нанесените щети са в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

Свързани статии
Пет пожарни от региона се бориха цяла нощ с пожар до гарата в АйтосРИСОВ-Бургас: Няма замърсяване на въздуха от пожара в Средец6 тона въглища и няколко машини изгоряха при пожар в цех в РуенскоПродават къщата от "Барселонагейт" за 3 млн.евроВ Бургаско зоват: Не пушете близо до житата! Опасно еТри автомобила горяха като факли в БургаскоНеподвижна жена загина в пожар от незагасена цигара във Ветрен Влак натоварен с над 1т масло се запали на жп гара КарнобатПолицията разкри кой гори кофите за смет в Поморие БАН: Няма радиация от пожарите край Чернобил у нас
Тагове
пожар село
Коментари

Още от последните новини