Животни едва не изгоряха в пожар в село Димчево

Животни едва не изгоряха в пожар в село Димчево  - E-Burgas.com

73-годишен жител на Димчево едва спаси добитъка си в пожар, възникнал в двора на имота му предната нощ.

Огънят е потушен от един противопожарен автомобил и четирима огнеборци. Според собственника около 04.30 ч. се събудил от сън от пукащ шум и усетил задушлива миризма.

Видял, че в стопанския обор е възникнал пожар, като своевременно успял да изведе намиращите се в него животни. От инцидента постройката изгоряла заедно с намиращата се в нея купа сено.

Причините за пожара, както и стойността на нанесените щети са в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

Свързани статии
Клошар пострадал от пожара в плажната дискотека ''Планет'', откаран е във Варна Пожар в Айтос едва не остави 57-годишна жена на улицата Пенсионери пострадаха при пожар в Банево Пожар взе три жертви в София Стари и смачкани автомобили предизвикали пожара в пристанището, гасенето продължава Пожарът в Родопите погълнал над 10 хил. декара гори Три огнища горят в боровата гора над ВЕЦ "Карлово" Мъж реши да почисти съседския двор и запали къщата Сейфетин Сатаджъ от ДПС спечели изборите за кмет на Порой Жена загина в голям пожар в София, бебе е сред пострадалите
Тагове
пожар село
Коментари

Още от последните новини