Мъж реши да почисти съседския двор и запали къщата

Мъж реши да почисти съседския двор и запали къщата - E-Burgas.com
Архив БГНЕС

Масивна двуетажна къща в созополското село Индже войвода изгоря почти напълно след като бе запалена по изключително нелеп начин от местен жител. За щастие къщата е необитаема, уточняват от МВР-Бургас.

78-годишният мъж решил да почисти съседския двор, като подпалил събраните сухи треви. От запаления огън намиращата се в имота къща е обхваната в пламъци, като са нанесени значителни материални щети.

Един противопожарен екип се отзовал бързо на получения сигнал и потушил огъня. Работата по случая продължава от служители на Районно управление - Созопол.

Свързани статии
Созопол отбелязва Освобождението си от османско владичество В Созопол издирват кои създава нерегламентирани сметища Клошар пострадал от пожара в плажната дискотека ''Планет'', откаран е във Варна Пожар в Айтос едва не остави 57-годишна жена на улицата В Созопол запретнаха ръкави и почистиха гробищния парк (Снимки) Пенсионери пострадаха при пожар в Банево Правят ремонт на площад в Созопол Пожар взе три жертви в София Стари и смачкани автомобили предизвикали пожара в пристанището, гасенето продължава Дядо Коледа идва в Созопол на 25 декември
Тагове
пожар индже войвода созопол
Коментари

Още от последните новини