Мъж реши да почисти съседския двор и запали къщата

Мъж реши да почисти съседския двор и запали къщата - E-Burgas.com
Архив БГНЕС

Масивна двуетажна къща в созополското село Индже войвода изгоря почти напълно след като бе запалена по изключително нелеп начин от местен жител. За щастие къщата е необитаема, уточняват от МВР-Бургас.

78-годишният мъж решил да почисти съседския двор, като подпалил събраните сухи треви. От запаления огън намиращата се в имота къща е обхваната в пламъци, като са нанесени значителни материални щети.

Един противопожарен екип се отзовал бързо на получения сигнал и потушил огъня. Работата по случая продължава от служители на Районно управление - Созопол.

Свързани статии
Засадиха 70 дръвчета в градската градина в Созопол Пожарът в Родопите погълнал над 10 хил. декара гори Създават център за култура и изкуство на о-в Свети Кирик Три огнища горят в боровата гора над ВЕЦ "Карлово" В Созопол се пребориха за държавни 1,5 млн. лева за ремонт на улица Учиха деца от Созопол, Черноморец и Атия как да се евакуират Проектът на автогарата в Созопол още чака одобрение от НИНКН Тихомир Янакиев проведе среща със съветника в Посолството на САЩ в България Чарлз Перего Изграждат тротоари за 300 хил. лв. в Созопол (Снимки) Жена загина в голям пожар в София, бебе е сред пострадалите
Тагове
пожар индже войвода созопол
Коментари

Още от последните новини