Имат ли край неадекватните на пътя? Пореден мъртво пиян седна зад волана в Айтоско

Имат ли край неадекватните на пътя? Пореден мъртво пиян седна зад волана в Айтоско - E-Burgas.com
lupa.bg

Неадекватните шофьори у нас явно нямат спиране. В Айтоско заловиха поредния джигит, в чиято глава думата отговорност не съществува.

Айтоските полицаи спрели за проверка бургаско „Рено Лагуна“ в село Тополица, управляван от 43- годишен мъж от селото, като установили, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация - 2,92 промила. Водачът дал кръвна проба за химичен анализ.

Задържан е за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Свързани статии
Съдът се произнесе окончателно срещу джигита от Бургас, остава в ареста Нагъл бургазлия опита да мине през КПП ''Пода'' пиян, но се отзова в ареста АПИ: Тръгвайте с автомобили подготвени за зимни условия Полицаят трафикант поиска вкъщи, трябва да се грижи за баба си и дядо си Шишков: Трафикът, който поемат малкото ни магистрали, е проблем Мъгли и засилен трафик по пътищата у нас Стотици актове при поредната акция за пияни и дрогирани на пътя В челото сме по трафик на хора! Внимавайте с обявите за работа в чужбина Нови 26 дрогирани и пияни водачи за установени само за ден 35 пияни и дрогирани шофьори са регистрирани за денонощие
Тагове
джигит трафик пиян
Коментари

Още от последните новини