Игра на думи: "Изправи се! Мутри вън!", вече е "Изправи се.БГ!, Ние идваме"

Игра на думи:
Снимка БГНЕС

Парламентарната група „Изправи се! Мутри вън!“ сменя името си. Тя вече ще се казва „Изправи се.БГ! Ние идваме!“. Това съобщи пред журналисти Мая Манолова. Тя каза още, че на заседание е избрано ръководство на формацията. ”Аз ще бъда председател на парламентарната група, а Николай Хаджигенов - заместник-председател. Избрахме и двама секретари”, заяви Манолова.

По думите ѝ приоритетите на партията остават същите - изгонване на мутрите от властта, повишаване на доходите на българските граждани, преизчисляване на пенсиите, подкрепа за бизнеса с фокус към малкия и семеен бизнес. "Ще бъде направена и ревизия на досегашната власт, подкрепа на гражданите срещу монополите, съдебна рефома", подчерта Манолова и допълни, че от партията са готови и с първите законопроекти, които ще внесат още на първото заседание на 46-ото Народно събрание в сряда.

Мая Манолова обяви, че за председател на парламента най-малката политическа формация ще предложи Татяна Дончева, която беше зам.-председател в предходното Народно събрание.

По-рано днес адвокат Николай Хаджигенов и Арман Бабикян обявиха, че създават неправителствената организация "„Ние Идваме!”.

Свързани статии
ПП представят днес програмата си за управление с новия кандидат-премиер Стефан Янев учредява партията си "Български възход" Депутатите гласуват удължаването на бюджета Приеха две депутатски оставки, 12 нови парламентаристи положиха клетва Радев: Ще връча мандата, когато партиите са готови ИТН и БСП откриха допирни точки "Демократична България" е против правителство с участие на ДПС Д-р Симидчиев от "Демократична България" няма да се кандитаира за премиер Слави проговори, но пак нищо не каза Фалстарт в парламента: Липса на кворум отложи заседанието
Тагове
партия политика
Коментари

Още от последните новини

Спорт
Игра на думи:

Регата 24 Май