Слави проговори, но пак нищо не каза

Слави проговори, но пак нищо не каза - E-Burgas.com
Архив БГНЕС

Слави Трифонов с благодарност към хората, гласували за “Има такъв народ”. “Искам да избегна всички клишета и затова ще бъда напълно откровен. От името на моите колеги и от мое име искрено благодаря на всички, които гласуваха за нас.

Това е смисълът на доверието, а доверието е висшата форма на човешкото общуване. Благодаря ви, ние оценяваме вашето доверие”, написа Трифонов във фейсбук.

Свързани статии
ПП представят днес програмата си за управление с новия кандидат-премиер Още депутати може да напуснат Слави Трифонов Слави Трифонов няма да подкрепи кабинет с премиер Петков или Василев По-голямата част от българите приемат решението на Слави Трифонов като изнудване Проф. Радулов: Тошко Йорданов ни каза, че сме нищо, защото хората гласували за Слави, а не за нас Слави Трифонов: Нямам нищо общо с Ахмед Доган и не съм го виждал от много години Депутатите гласуват удължаването на бюджета Приеха две депутатски оставки, 12 нови парламентаристи положиха клетва Слави Трифонов призна, че ИТН ще подкрепи ПП Слави през 2015 година: Не ви ли изглежда нелепо да вляза в политиката? (видео)
Тагове
слави трифонов политика
Коментари

Още от последните новини