ИАРА подкара бракониерите в Бургас с четири акта за ден (Снимки)

ИАРА подкара бракониерите в Бургас с четири акта за ден (Снимки) - E-Burgas.com

Инспекторите на ИАРА подкараха бракониерите още в зората на новата година. При извършена рутинна проверка на язовир Мандра, в района на помпена станция „Лукойл“ са установени лица, извършващи риболов със забранени уреди чрез косене, с размер на улова над допустимия от 3 кг.

На лицата са съставени 4 бр. АУАН за нарушаване разпоредбите на ЗРА. Рибата, от вида сребриста каракуда е върната обратно във водите на язовира от нарушителите.

При съмнение за извършване на нарушения и нередности гражданите могат да съдействат като сигнализират на тел.112.

Галерия
Свързани статии
Паякът вдигна бракониерска лодка в Мандра Див екшън край Мандра! Инспектори и гранични полицаи преследваха бракониери до Дебелт (Снимки) Дариха 140 кг риба в дома за деца с увреждания в Атия Бракониерска таранка ще нахрани бедните в Камено Бургазлии ще могат да плащат глоби по електронен път Конфискуваха две щайги риба на бургазлия, даряват ги на социалната кухня (Снимки) Дариха половин тон риба на Социалния патронаж в Бургас Наглост! Ето поредните бракониерски набези на Мандра (Снимки) Инспектори на ИАРА отмъкнаха лодката на бракониери ИАРА дари конфискувана риба за социалния патронаж в Камено
Тагове
иара бракониери акт
Коментари

Още от последните новини