ИАРА подкара бракониерите в Бургас с четири акта за ден (Снимки)

ИАРА подкара бракониерите в Бургас с четири акта за ден (Снимки) - E-Burgas.com

Инспекторите на ИАРА подкараха бракониерите още в зората на новата година. При извършена рутинна проверка на язовир Мандра, в района на помпена станция „Лукойл“ са установени лица, извършващи риболов със забранени уреди чрез косене, с размер на улова над допустимия от 3 кг.

На лицата са съставени 4 бр. АУАН за нарушаване разпоредбите на ЗРА. Рибата, от вида сребриста каракуда е върната обратно във водите на язовира от нарушителите.

При съмнение за извършване на нарушения и нередности гражданите могат да съдействат като сигнализират на тел.112.

Галерия
Свързани статии
Продължават проверките на ИАРА в региона Нови нарушения откриха инспекторите на ИАРА при проверки в страната Откриха незаконни трофеи и дърва за огрев при акция в Приморско (Снимки) ИАРА с нов удар по бургаските бракониери, унищожиха 600 м мрежи на Мандра ИАРА със засилени проверки в цялата страна (Снимки) Инспектори на ИАРА осъществиха 1084 проверки в навечерието на Никулден Изпълнителният директор на ИАРА и учени от Института по рибни ресурси обсъдиха резултатите от проведени изследвания Инспектори на ИАРА извършиха проверки на Поморийското езеро и язовир Цонево (Снимки) Започва профилактика на шахтите в бургаските комплекси и квартали Бургаско сдружение и ИАРА зарибиха Вая с шаран, толстолоб и каракуда
Тагове
иара бракониери акт
Коментари

Още от последните новини