И белодробната болница в Бургас се включи в даренията с храна

И белодробната болница в Бургас се включи в даренията с храна - E-Burgas.com

Лекарите и помощният персонал на Белодробната болница в Бургас закупиха със свои средства продукти за 60 хранителни пакета, които даряват на нуждаещите се. Днес Общинският кризисен щаб ги прие и през следващите дни те ще бъдат доставени на хората в обхвата на тази грижа.

Директорът на Белодробната болница д-р Трошанова съобщи, че тя и колегите й ще подготвят второ такова дарение през следващата седмица, по повод Велики четвъртък.  

Свързани статии
Откриват Флората на Лазаровден Орхидееното общество отваря Болница за орхидея на Флора Бургас Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Затварят Летище Бургас за почти месец
Тагове
бургас храна дарения
Коментари

Още от последните новини