ГЕРБ стартира процеса по номинации за народни представители

ГЕРБ стартира процеса по номинации за народни представители - E-Burgas.com

Номинациите за кандидати за народни представители във всички общински структури на ГЕРБ ще се проведат от 26 януари до 8 февруари. Това реши на свое заседание Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Номинациите ще се правят лично в офис на ГЕРБ или на официалната електронна поща на всяка една структура. Кандидати за народни представители, които са членове на ПП ГЕРБ в съответната общинска или районна структура, могат да бъдат номинирани във всяка една от другите структури в страната. В листата на ГЕРБ по традиция ще могат да бъдат номинирани и кандидати от гражданската квота.

След приключването на процеса по номинациите, ИК ще направи детайлен преглед на всички предложения и ще утвърди кандидатските листи за народни представители на партията.

Свързани статии
Бойко Борисов: ГЕРБ ще предложи експертно правителство Бойко Борисов: Народът избра 67%а проатлантически партии, предлагаме преговори с всички Бойко в Бургас: Ако бяхме ние Северният обход щеше да е готов преди осем месеца (Видео) Борисов: Вече нямаме никакви амбиции да се вкарваме в каквото и да е управление Борисов сърдит: На този обран бостан няма да се връщам ГЕРБ поиска оставката на правителството Борисов: Разкараха ме като панаирджийска мечка, треперих да не ми подхвърлят нещо Рашков: ГЕРБ имат информатори в МВР, материалите в прокуратурата за тях потъват Любен Дилов-син: Опитват се да отклонят вниманието от цените на горивата, тока и олиото Без изненада: ГЕРБ избра Бойко Борисов за председател
Тагове
ГЕРБ номинации народни представители
Коментари

Още от последните новини