ГЕРБ при Радев: Готови сме да сме за опозиция, управление и служебно правителство

ГЕРБ при Радев: Готови сме да сме за опозиция, управление и служебно правителство  - E-Burgas.com
Снимка БНТ

"Ние сме готови и за опозиция, и за управление, и за служебно правителство". Това заяви председателят на ГЕРБ Десислава Атанасова пред президента Радев, който провежда консултации с представители на всички парламентарни групи в 45-ото Народно събрание, съобщава БНТ.

"Очакваме, че в 45-ото Народно събрание ще има не само демонстрация на сила, защото е очевидно, че ГЕРБ ще бъде в опозиция, въпреки че сме най-голямата парламентарна група", продължи Атанасова.

Тя подчета, че пред страната ни стоят предизвикателства - здравната пандемия, предстоят икономически и социални предизвикателства.

"Осъзнавайки отговорността, която носим, и непосредствено след изборите, уведомихме обществото, че сме готови да излъчим състав на Министерския съвет, който много бързо може да започне ежедневната си дейност във връзка със справянето с пандемичната обстановка и здравната криза и всички

Свързани статии
Президентът връчва мандата на ГЕРБ-СДС Борисов: Отказвам се от мястото си на депутат Западни медии: Борисов спечели, но трудно ще сформира правителство Галя Желязкова: Равен достъп до услуги и образование във всички населени места Андрей Рунчев: Ще работя за изграждането и развитието  на новите индустриални зони в Бургас Иван Вълков: Ще работя за бъдеща морска линия „Бургас-Инеада-Истанбул“  Бургазлии поканиха Ивелина Василева да види ефекта от подмяната на стари печки с нови еко инсталации Деница Николова: Бургас ще е център на развитие за следващите 7 г. с гъвкави проекти Предстоят мащабни ВиК инвестиции в Меден рудник и Върли бряг ГЕРБ и СДС се явяват в коалиция на изборите
Тагове
ГЕРБ
Коментари

Още от последните новини