ГЕРБ при Радев: Готови сме да сме за опозиция, управление и служебно правителство

ГЕРБ при Радев: Готови сме да сме за опозиция, управление и служебно правителство  - E-Burgas.com
Снимка БНТ

"Ние сме готови и за опозиция, и за управление, и за служебно правителство". Това заяви председателят на ГЕРБ Десислава Атанасова пред президента Радев, който провежда консултации с представители на всички парламентарни групи в 45-ото Народно събрание, съобщава БНТ.

"Очакваме, че в 45-ото Народно събрание ще има не само демонстрация на сила, защото е очевидно, че ГЕРБ ще бъде в опозиция, въпреки че сме най-голямата парламентарна група", продължи Атанасова.

Тя подчета, че пред страната ни стоят предизвикателства - здравната пандемия, предстоят икономически и социални предизвикателства.

"Осъзнавайки отговорността, която носим, и непосредствено след изборите, уведомихме обществото, че сме готови да излъчим състав на Министерския съвет, който много бързо може да започне ежедневната си дейност във връзка със справянето с пандемичната обстановка и здравната криза и всички

Свързани статии
Бойко Борисов: ГЕРБ ще предложи експертно правителство Бойко Борисов: Народът избра 67%а проатлантически партии, предлагаме преговори с всички Бойко в Бургас: Ако бяхме ние Северният обход щеше да е готов преди осем месеца (Видео) Борисов: Вече нямаме никакви амбиции да се вкарваме в каквото и да е управление Борисов сърдит: На този обран бостан няма да се връщам ГЕРБ поиска оставката на правителството Борисов: Разкараха ме като панаирджийска мечка, треперих да не ми подхвърлят нещо Рашков: ГЕРБ имат информатори в МВР, материалите в прокуратурата за тях потъват Любен Дилов-син: Опитват се да отклонят вниманието от цените на горивата, тока и олиото Без изненада: ГЕРБ избра Бойко Борисов за председател
Тагове
ГЕРБ
Коментари

Още от последните новини