ГЕРБ-Бургас: Лъжа е, че улицата в Росенец води до плажа - отвежда до частния имот

ГЕРБ-Бургас: Лъжа е, че улицата в Росенец води до плажа - отвежда до частния имот - E-Burgas.com

Общинските съветници от ГЕРБ изразиха позиция, че скандалната улица, която доби популярност около сараите на Доган, не отвеждала до държавната плажна територия, а към частния имот на почетния председател на ДПС. „Внушенията на Константин Бачийски, за обратното, са неправилни. Това сподели от трибуната на местния парламент общинският съветник Бойчо Георгиев.

Той добави, че единственият мотив да бъде оттеглена въпросната точка 41 от Дневния ред на заседанието през април, е единствено и само на общественото недоволство. Идеята на общината била да се изгради нова улица и паркинг за 30-40 автомобила, велоалея и достъп до охраната на нефтобазата.

Свързани статии
Ще се срещнат ли очи в очи Доган и Бойко Рашков по казуса "Росенец"? Още няма пари за събаряне на незаконната сграда край Догансарай Депутат от ДПС: По Южното Черноморие има хиляди постройки без документация, Росенец е политически PR Комисията "Росенец" изиска цялата документация за сарая и започва серия изслушвания Създават комисии за "Росенец" и полицейския произвол на протести Десетки доброволци запретнаха ръкави в чистене на Росенец ГЕРБ изпревари ДБ за комисията "Росенец" Димитър Найденов: Ивицата до Догансарай вече не е земеделска земя, а плаж ВАС: Плажът пред Догансарай влиза в кадастъра като защитена територия Върховният съд отказа да спре вписването на "Росенец" като плаж
Тагове
росенец доган сараи
Коментари

Още от последните новини