ГЕРБ-Бургас: Лъжа е, че улицата в Росенец води до плажа - отвежда до частния имот

ГЕРБ-Бургас: Лъжа е, че улицата в Росенец води до плажа - отвежда до частния имот - E-Burgas.com

Общинските съветници от ГЕРБ изразиха позиция, че скандалната улица, която доби популярност около сараите на Доган, не отвеждала до държавната плажна територия, а към частния имот на почетния председател на ДПС. „Внушенията на Константин Бачийски, за обратното, са неправилни. Това сподели от трибуната на местния парламент общинският съветник Бойчо Георгиев.

Той добави, че единственият мотив да бъде оттеглена въпросната точка 41 от Дневния ред на заседанието през април, е единствено и само на общественото недоволство. Идеята на общината била да се изгради нова улица и паркинг за 30-40 автомобила, велоалея и достъп до охраната на нефтобазата.

Свързани статии
ВАС: Плажът пред Догансарай влиза в кадастъра като защитена територия Върховният съд отказа да спре вписването на "Росенец" като плаж Безплатно автокино пред Догансарай довечера Плажуващи пред сарая оставиха баница за Доган Установиха множество нарушения в Росенец, Буджака и Обзор Община Бургас: Разпоредихме оградата на Росенец да бъде премахната незабавно Христо Иванов: Иво Баев се отклонява от националната политическа линия на коалицията Пътят до Росенец отново преграден? Христо Иванов прави нова проверка на място (видео) Официално: Рибарското селище остава без канализация Прокуратурарта откри нарушения край Алепу, Догансарай, Созопол. Св. Влас и Аркутино
Тагове
росенец доган сараи
Коментари

Още от последните новини