ГЕРБ-Бургас: Лъжа е, че улицата в Росенец води до плажа - отвежда до частния имот

ГЕРБ-Бургас: Лъжа е, че улицата в Росенец води до плажа - отвежда до частния имот - E-Burgas.com

Общинските съветници от ГЕРБ изразиха позиция, че скандалната улица, която доби популярност около сараите на Доган, не отвеждала до държавната плажна територия, а към частния имот на почетния председател на ДПС. „Внушенията на Константин Бачийски, за обратното, са неправилни. Това сподели от трибуната на местния парламент общинският съветник Бойчо Георгиев.

Той добави, че единственият мотив да бъде оттеглена въпросната точка 41 от Дневния ред на заседанието през април, е единствено и само на общественото недоволство. Идеята на общината била да се изгради нова улица и паркинг за 30-40 автомобила, велоалея и достъп до охраната на нефтобазата.

Свързани статии
ДБ: Първата незаконна сграда край сараите е разрушена, остават още 13 Община Бургас: Съдействаме, нямаме никакви притеснения за законността на действията си И Икономическа полиция влезе в "Росенец" Полиция влезе в общината, нищят стара заповед за продаване на имоти в "Росенец" Мария Нейкова с крути мерки срещу самонастанилите се в държавни имоти Търсят кой да бутне незаконните постройки около сарая Правителството отпуска средства за събарянето на незаконните постройки в Росенец Ще се срещнат ли очи в очи Доган и Бойко Рашков по казуса "Росенец"? Още няма пари за събаряне на незаконната сграда край Догансарай Депутат от ДПС: По Южното Черноморие има хиляди постройки без документация, Росенец е политически PR
Тагове
росенец доган сараи
Коментари

Още от последните новини