Единственият "Зелен коридор" за ваксини в Бургас е в "Славейков"

Единственият

"Зелени коридори" за ваксиниране срещу COVID-19 има днес в някои градове на страната. В Бургас единственият "зелен коридор" се намира в Медицинския център в комплекс "Славейков", информира bTV. Причината тук все още да има последни бройки ваксини е, че през изминалите три дни са поставяни дози основно на членове на секционни избирателни комисии.

До обяд са минали около 50 души, а ваксинацията е с"Астра3енека" и ще продължи и утре, ако има налично количество. Иначе на още няколко места в Бургас ваксинират, но там с втора игла или по предварително направен списъци.

В Добрич - зелените коридори продължават в два кабинета. Там имат по 30 дози, които според Р3И ще са достатъчни и за днес, и за утре.

В Хасково също започнаха деня с 30 налични дози на "Астра3енека". Когато свършат, ще приключи и"зеленият коридор".

В София "зелените коридори" са преустановени, но имат готовност да започнат веднага при нова доставка. На много места в страната ваксинират представители на РИК и СИК, приоритетно заради наближаващите избори. Навсякъде чакат доставка ваксини още в утрешния ден.

 

 

Свързани статии
Общинар пита кмета: Ще има ли "Бургас прайд" в центъра на града, готови ли сте за сблъсъци? Плувен клуб „Бриз“ - Бургас и НСА със съвместна инициатива Костадин Ангелов с три опции за колективен имунитет Проф. Кантарджиев: Можем да постогнем колективен имунитет през май и юни Малко известен портрет на Георги Раковски от 1864 г. гостува в Историческия музей в Бургас Още 19 200 дози ваксини "АстраЗенека" пристигат у нас Изтеглят ваксините на „Астра Зенека“ у нас, ако интересът продължава да спада Ръст на ваксинираните след включването на личните лекари в процеса Проверяват случай на починала ваксинирана медицинска сестра Едва 9% от най-уязвимите българи са ваксинирани
Тагове
ваксини бургас
Коментари

Още от последните новини