Дрогиран шофьор предложи 10 хил. евро и златен часовник подкуп на полицаи

Дрогиран шофьор предложи 10 хил. евро и златен часовник подкуп на полицаи - E-Burgas.com

Мъж, който е предложил огромен  подкуп на български пътни полицаи, е бил арестуван в 2 часа посред нощ в сряда, съобщава NOVA. Той първо е тестван за употреба на наркотици, а пробата се оказала положителна.

За да бъде заличено всичко и да си тръгне, той предложил подкуп в размер на 10 хиляди евро, както и златен часовник от скъпа марка.Полицаите отказали и го арестували.

Шофьорът е отведен до болница, за да му бъдат направени кръвни проби, а след това е задържан в ареста на Четвърто районно полицейско управление в София.

Свързани статии
Осъдиха мъж, опитал да подкупи полицай, на 3-годишен изпитателен срок Пенсионерка опита да подкупи полицаи с 50 лв. Осъдиха служител на ИАРА заради подкуп от 850 лева Спипаха с подкуп висш държавен служител от ДФ "Земеделие" Пиян пенсионер с кемпер направи беля, после опита да избяга и метне подкуп Арменец с ''Лексус'' опита да подкупи полицаи с 20 лв. в Слънчев бряг Грешник без книжка опита да „мине тънко“ с 200 лева Осъдиха обвинените в подкуп инспектори от БАБХ-Бургас на година и шест месеца условно Шофьор на Порше без книжка опита да „мине метър“ с 200 лв. в Лозенец Изнудвачът от ИАРА остава в ареста
Тагове
подкуп
Коментари

Още от последните новини