Грешник без книжка опита да „мине тънко“ с 200 лева

Грешник без книжка опита да „мине тънко“ с 200 лева - E-Burgas.com

35-годишен мъж от Сливен загази сериозно след като бе заловен да управлява лек автомобил без книжка в Бургас. Още по-черни облаци надвиснаха над главата му след като опитал да подкупи полицаите вдигнали му стоп-палката.

Случката се е разиграла на ул. Одрин, на входа на завод „Елкабел“, където полицейски екип от Второ РПУ спрял за проверка Киа-та на сливналията и установили, че няма книжка. С цел осуетяване съставянето на акт той подхвърлил в служебния полицейски автомобил Грейт Уол Ховър четири банкноти от по 50 лв.

Своевременно е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Свързани статии
Дрогиран шофьор предложи 10 хил. евро и златен часовник подкуп на полицаи Осъдиха мъж, опитал да подкупи полицай, на 3-годишен изпитателен срок Пенсионерка опита да подкупи полицаи с 50 лв. Осъдиха служител на ИАРА заради подкуп от 850 лева Спипаха с подкуп висш държавен служител от ДФ "Земеделие" Пиян пенсионер с кемпер направи беля, после опита да избяга и метне подкуп Арменец с ''Лексус'' опита да подкупи полицаи с 20 лв. в Слънчев бряг Осъдиха обвинените в подкуп инспектори от БАБХ-Бургас на година и шест месеца условно Шофьор на Порше без книжка опита да „мине метър“ с 200 лв. в Лозенец Спряха навреме дрогиран шофьор без книжка в Несебър
Тагове
подкуп книжка рушвет
Коментари

Още от последните новини