Арменец с ''Лексус'' опита да подкупи полицаи с 20 лв. в Слънчев бряг

Арменец с ''Лексус'' опита да подкупи полицаи с 20 лв. в Слънчев бряг - E-Burgas.com

Неособено умно постъпи арменски гражданин, временно пребиваващ в Бургас, докато бил в Слънчев бряг. 56-годишният мъж бил спрян за прокверка, шофирайки ''Лексус GS300“ на главната алея в курорта вчера.

С цел да избегне акта за шофиране без обезопасителен колан, подхвърлил в служебния полицейски автомобил, банкнота с номинал от 20 лв.

Арменецът е задържан с полицейска заповед за задържане за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

Свързани статии
Хванаха полицай с 1,6 промила алкохол в кръвта по време на дежурство Дрогиран шофьор предложи 10 хил. евро и златен часовник подкуп на полицаи Бургаски полицаи дариха 1 480 лв. на семейството на загинал свой колега от Пазарджик Полицаи в Бургаско с положителни проби за наркотици и алкохол, били от лекарства Задържаха под стража обвиняемият за убийството в Слънчев бряг Осъдиха мъж, опитал да подкупи полицай, на 3-годишен изпитателен срок Влакче с пиян водач се заби в магазин в Слънчев бряг, чужденка е с опасност за живота Загиналите полицаи са с общ 25-годишен стаж в МВР Тапа от автомобили между Поморие и Бургас, издирват избягалия каналджия (Видео) Демерджиев се закани на каналджиите: Ще им отвърнем с цялата си мощ!
Тагове
слънчев бряг полицаи подкуп
Коментари

Още от последните новини