Димитър Бербатов се кандидатира за президент БФС

 Димитър Бербатов се кандидатира за президент БФС - E-Burgas.com
Снимка: sportal.bg

Димитър Бербатов ще се кандидатира за президент на Българския футболен съюз (БФС) по време на Конгреса през юни, пише "24 часа". 

До момента се знаеше, че той ще е в екипа на досегашния член на Изпълкома Петър Величков, но легендарният нападател е решил да излезе напред. 
 
Информацията гласи още, че Бербатов ще получи подкрепата на други знакови футболни хора, като бившия капитан на националния отбор Стилиян Петров. Петров има доста добри международни връзки, след като завърши магистратура по програма на УЕФА.

Стилиян Петров каза „не“ за президент на БФС и посочи най-подходящия
 
Бербатов прекрати кариерата си на 19 септември 2019 г. След това завърши НСА, специалност "спортен мениджмънт" и има треньорски лиценз "А". В момента е треньор на нападателите в Етър.

Свързани статии
Борисов: При лошия Бойко плащахте 70 лв. за ток цели десет години Ивайло Дражев: ГЕРБ е зад Бербатов, а ДПС зад Михайлов Бербатов пусна видео на живо от конгреса на БФС Шестима кандидати ще се борят за трона в БФС, ето кой от кои клубове е подкрепен Христо Порточанов: Ще водя война с черното тото, почтеността е приоритет Греда за Боби Михахайлов, конгрес ще има на 12 октомври Съдът върна официално Борислав Михайлов начело на БФС ФИФА и УЕФА искат логично обяснение за действията на Боби Михайлов Прекъсват футболното първенство при масово заразяване на играчи БФС остава без президент чак до края на лятото
Тагове
БФС Димитър Бербатов
Коментари

Още от последните новини