ФИФА и УЕФА искат логично обяснение за действията на Боби Михайлов

ФИФА и УЕФА искат логично обяснение за действията на Боби Михайлов - E-Burgas.com

ФИФА и УЕФА са отправили запитване към БФС за оттеглената от Борислав Михайлов оставка като президент на футболната ни централа, личи от пост на специалиста по спортно право Георги Градев във фейсбук.

Градев е публикувал писмото, на което се вижда, че е пратено на 4 май и е подписано от заместник-генералния секретар на ФИФА Матиас Графстрьом и от заемащия същата длъжност в УЕФА Кевин Ламур. То е адресирано до изпълнителния директор Борислав Попов, пише cross.bg.

Двамата искат обяснение на събитията от миналата сряда, когато Михайлов изненадващо се появи на заседание на Изпълкома на БФС и заяви, че е променил намерението си отпреди година и половина. Желае да остане и довърши мандата си, изтичащ през февруари 2022 г. Насроченият за 25 юни предсрочен конгрес бе отменен.

Свързани статии
Съдът върна официално Борислав Михайлов начело на БФС Мнозинството в парламента гласува и прие оставката на кабинета "Борисов 3" Димитър Бербатов се кандидатира за президент БФС Пристигнаха още 57 600 ваксини на АстраЗенека у нас Отличиха Конгресния център в Бургас в конкурса "Сграда на годината" Конгресен център – Бургас с престижно отличие за развитие на градската среда и културата Манолова: Оставки за депутатите отменили детските надбавки Народното събрание обсъжда исканата оставка на Караянчева днес Утре гласуват за оставката на Караянчева Румен Радев: Оставката на правителството е единственият изход от кризата (Видео)
Тагове
фифа уефа боби михайлов бфс оставка конгрес
Коментари

Още от последните новини