ФИФА и УЕФА искат логично обяснение за действията на Боби Михайлов

ФИФА и УЕФА искат логично обяснение за действията на Боби Михайлов - E-Burgas.com

ФИФА и УЕФА са отправили запитване към БФС за оттеглената от Борислав Михайлов оставка като президент на футболната ни централа, личи от пост на специалиста по спортно право Георги Градев във фейсбук.

Градев е публикувал писмото, на което се вижда, че е пратено на 4 май и е подписано от заместник-генералния секретар на ФИФА Матиас Графстрьом и от заемащия същата длъжност в УЕФА Кевин Ламур. То е адресирано до изпълнителния директор Борислав Попов, пише cross.bg.

Двамата искат обяснение на събитията от миналата сряда, когато Михайлов изненадващо се появи на заседание на Изпълкома на БФС и заяви, че е променил намерението си отпреди година и половина. Желае да остане и довърши мандата си, изтичащ през февруари 2022 г. Насроченият за 25 юни предсрочен конгрес бе отменен.

Свързани статии
Кутев поискал оставката на Нинова в лично качество Борисов: При лошия Бойко плащахте 70 лв. за ток цели десет години Ивайло Дражев: ГЕРБ е зад Бербатов, а ДПС зад Михайлов Бербатов пусна видео на живо от конгреса на БФС Шестима кандидати ще се борят за трона в БФС, ето кой от кои клубове е подкрепен Христо Порточанов: Ще водя война с черното тото, почтеността е приоритет Греда за Боби Михахайлов, конгрес ще има на 12 октомври Съдът върна официално Борислав Михайлов начело на БФС Мнозинството в парламента гласува и прие оставката на кабинета "Борисов 3" Димитър Бербатов се кандидатира за президент БФС
Тагове
фифа уефа боби михайлов бфс оставка конгрес
Коментари

Още от последните новини