Борисов: При лошия Бойко плащахте 70 лв. за ток цели десет години

Борисов: При лошия Бойко плащахте 70 лв. за ток цели десет години - E-Burgas.com

Бойко Борисов предава на живо във Фейсбук срещата си с пловдивчани. 

"Преди месец се обзаложих с Румен Радев, че тока ще стане 500 лева  и така и стана. При лошия Бойко 70 лева плащахте цели десет години, заяви той.

При тези цени на тока колко ще струва осветлението, билета? Просто не мога да повярвам колко малоумни са тези хора в момента. Не ги обиждам. Ако ние управлявахме днес и строителите са при мен, щях да направя всичко, за да се изпълнят в срок договорите. Защото при днешните цени, те ще фалират веднага. Те са златни за манипулация в момента, а те ги карат да не работят, а да стоят на протести. Трябва да ги накарат точно сега бързо да работят" коментира Борисов.

"Какви бомби и какви капани сме ви заложили? Виновни сме за цените на тока, на парното, виновни сме за ковид, а Радев е невинен, все едно пет години не е бил държавен глава и е нямало шест месеца служебно правителство" заяви още бившият премиер.

Той коментира и думите на Ивайло Дражев, според когото ГЕРБ подкрепяли Димитър Бербатов за шеф на БФС.

"Чувам, че Дражев е говорил някакви глупости. Няма такова нещо - част от общинските клубове подкрепят Бербатов, други подкрепят Михайлов" заяви Борисов. 

Свързани статии
Президентът обяви състава на служебния кабинетРумен Радев: Нека този свят празник донесе топлина във всяко българско семействоБойко Борисов: ГЕРБ ще предложи експертно правителствоПрезидентът кани ДПС на консултацииБойко Борисов: Народът избра 67%а проатлантически партии, предлагаме преговори с всичкиБойко в Бургас: Ако бяхме ние Северният обход щеше да е готов преди осем месеца (Видео)Осъдиха Бойко Борисов да плати 5000 лева за клеветаБорисов: Радев много ме обиди като ме сравни с Кирил ПетковБорисов: Вече нямаме никакви амбиции да се вкарваме в каквото и да е управлениеБорисов сърдит: На този обран бостан няма да се връщам
Тагове
Бойко Борисов ГЕРБ Румен Радев Ивайло Дражев БФС
Коментари

Още от последните новини