БФС остава без президент чак до края на лятото

БФС остава без президент чак до края на лятото  - E-Burgas.com
Снимка: lap.bg

Изборът на нов президент на БФС ще бъде отложен за края на лятото. След оттеглянето на Борислав Михайлов от шефското място през октомври миналата година централата реши провеждането на конгреса да е на 7 юни.

Тази дата обаче е крайно неудобна. Тя се пада между баражите на националния тим за европейското първенство. Според новата програма на УЕФА България трябва да посрещне Унгария на 4 юни в София. При успех на 9 юни "трикольорите" ще мерят сили за място на финалите срещу победителя от двойката Исландия - Румъния.

Така конгресът може да е само два дни преди изключително важен мач, пише "Тема спорт". По правилник Изпълкомът на БФС може да пренасрочи дата на избора на президент, още повече, че в момента в страната има въведено извънредно положение. На практика сега е невъзможно да бъде водена и предизборна кампания, въпреки че все още няма кандидати за шефското място. В момента временно изпълняващ длъжността е Михаил Касабов.

 

Свързани статии
Борисов: При лошия Бойко плащахте 70 лв. за ток цели десет години Ивайло Дражев: ГЕРБ е зад Бербатов, а ДПС зад Михайлов Бербатов пусна видео на живо от конгреса на БФС Шестима кандидати ще се борят за трона в БФС, ето кой от кои клубове е подкрепен Христо Порточанов: Ще водя война с черното тото, почтеността е приоритет Греда за Боби Михахайлов, конгрес ще има на 12 октомври Съдът върна официално Борислав Михайлов начело на БФС ФИФА и УЕФА искат логично обяснение за действията на Боби Михайлов Димитър Бербатов се кандидатира за президент БФС Прекъсват футболното първенство при масово заразяване на играчи
Тагове
БФС
Коментари

Още от последните новини