Четирима върховни съдии пипнаха коронавирус

Четирима върховни съдии пипнаха коронавирус - E-Burgas.com

Четирима съдии от Върховния административен съд са с положителен резултат за коронавирус. Това каза пред колегите си от Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет председателят на съда Георги Чолаков, цитиран от cross.bg. Той предупреди, че заради увеличаващия се брой на положителни за Covid-19 работата в системата на административното правораздаване се организира все по- трудно.

Чолаков се обърна към съдебните кадровици с въпроса дали не трябва да се преразгледат противоепимичните правила в съдилища и се позова и на статистиката за отложените през периода на извънредното положение дела. Те са 1192 в цялата страна.

Свързани статии
Млад мъж от Обзор почина след часове лутане по болници в Бургас 25 души се заразиха в център за деца във Варна Маринка в страх от рецидивиста Иван: Ще ни избие! Осъдиха ефективно криминоген изтормозил село Маринка Бургаският съд актуализира мерките за безопасност на гражданите, продължават онлайн заседанията Още един домови крадец в Бургас се прости със свободата си Бургаският съд освободи условно предсрочно осъден в Испания Съдът в Бургас не пожали взломаджиите Красимир и Станимир Бургаският съд лепна 4 години на финансов измамник Намалиха присъдата на шофьор убил две жени на тротоар в Карнобат
Тагове
съдии адвокати коринавирус съд
Коментари

Още от последните новини