Четирима върховни съдии пипнаха коронавирус

Четирима върховни съдии пипнаха коронавирус - E-Burgas.com

Четирима съдии от Върховния административен съд са с положителен резултат за коронавирус. Това каза пред колегите си от Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет председателят на съда Георги Чолаков, цитиран от cross.bg. Той предупреди, че заради увеличаващия се брой на положителни за Covid-19 работата в системата на административното правораздаване се организира все по- трудно.

Чолаков се обърна към съдебните кадровици с въпроса дали не трябва да се преразгледат противоепимичните правила в съдилища и се позова и на статистиката за отложените през периода на извънредното положение дела. Те са 1192 в цялата страна.

Свързани статии
Бургаските съд и прокуратура отвориха врати за ученици Съдът остави дилъра Пейчо зад решетките Съдът се произнесе за катастрофата, в която загина кметицата Ванча Байлова Четирима нови съдии встъпиха в длъжност в Районен съд - Бургас Осъдиха мъж, опитал да подкупи полицай, на 3-годишен изпитателен срок Бургаският съд отказа да екстрадира руски гражданин Съдът безкомпромисен към развратника Милко от "Славейков" Затвор за опасен бургаски измамник, отнел над 6 бона от пенсионери Взломен крадец чу най-тежката мярка в бургаския съд Сигнал за бомба в бургаския съд, магистратите продължават работа
Тагове
съдии адвокати коринавирус съд
Коментари