Сигнал за бомба в бургаския съд, магистратите продължават работа

Сигнал за бомба в бургаския съд, магистратите продължават работа - E-Burgas.com

Анонимен сигнал за поставено взривно устройство в сградата на бургаския съд е получен тази сутрин в МВР. Веднага е започнала проверка за съмнителни предмети от страна на органите на реда и Съдебна охрана, като институцията не е била запечатвана и магистратите вътре не са спирали работата си. 

Междувременно са уведомени всички административни ръоводители на прокуратурата и съда, помещаващи се в сградата, като всеки от тях да преценява дали да евакуира служители или да продължи работата си в нормален обем, подписвайки декларация за поемане на отговорност.  

Свързани статии
Бургаските съд и прокуратура отвориха врати за ученици Съдът остави дилъра Пейчо зад решетките Съдът се произнесе за катастрофата, в която загина кметицата Ванча Байлова Четирима нови съдии встъпиха в длъжност в Районен съд - Бургас Осъдиха мъж, опитал да подкупи полицай, на 3-годишен изпитателен срок Бургаският съд отказа да екстрадира руски гражданин Съдът безкомпромисен към развратника Милко от "Славейков" Сигнал за бомба затвори двата терминала на летище София Откриха втора част от снаряд, този път край Несебър Затвор за опасен бургаски измамник, отнел над 6 бона от пенсионери
Тагове
бомба съд
Коментари

Още от последните новини