Сигнал за бомба в бургаския съд, магистратите продължават работа

Сигнал за бомба в бургаския съд, магистратите продължават работа - E-Burgas.com

Анонимен сигнал за поставено взривно устройство в сградата на бургаския съд е получен тази сутрин в МВР. Веднага е започнала проверка за съмнителни предмети от страна на органите на реда и Съдебна охрана, като институцията не е била запечатвана и магистратите вътре не са спирали работата си. 

Междувременно са уведомени всички административни ръоводители на прокуратурата и съда, помещаващи се в сградата, като всеки от тях да преценява дали да евакуира служители или да продължи работата си в нормален обем, подписвайки декларация за поемане на отговорност.  

Свързани статии
Съдът безкомпромисен към развратника Милко от "Славейков" Сигнал за бомба затвори двата терминала на летище София Откриха втора част от снаряд, този път край Несебър Затвор за опасен бургаски измамник, отнел над 6 бона от пенсионери Взломен крадец чу най-тежката мярка в бургаския съд Депутати решават съдбата на спецсъда и спецпрокуратурата Осъдиха 9 години подсъдим за изнасилване на непълнолетна Млад бургаски сводник чу най-тежката мярка в съда Катастрофа и край Съдиево, семейство пострада при удар в автомобил на "Пътна помощ" Ето защо бургаският баскетбол потърси помощ от държавата
Тагове
бомба съд
Коментари

Още от последните новини