Бургаската полиция по петите на шарлатани, продавали чудоеен лек срещу рак

Бургаската полиция по петите на шарлатани, продавали чудоеен лек срещу рак - E-Burgas.com

Бургазлии, станали жертва на измамниците, могат да потърсят съдействие в ОД МВР

Бургаската полиция търси граждани, измамени от шарлатани, пробутали им чудодеен лек срещу рак, болни бъбреци, аутизъм и ред други болести. Причината е провеждано разследване от стрна на ОД МВР срещу измамниците, продавали натриев хлорит, известен като MMS.

В тази връзка разследващите призовават всички граждани станали жертва на измама да потърсят съдействие на тел: 056 856 629 или 856 636!

Свързани статии
13 души са задържани при акция в Бургас през седмицата, има и жена Окошариха шестима дилъри, мотаещи се около училища в Бургас 11 000 служители на МВР ще се ваксинират доброволно Петима дилъри „на топло“ при поредната акция в Бургаско Шефът на МВР непреклонен: С 10% ще е увеличението на заплатите в системата 14 дилъри, обикалящи около училищата, са задържани в Бургас Телефонните измами в Бургас и Поморие отново се отприщиха, ето как да се предпазите 16 септември - без жертви на пътя До края на септември остава слънчево и топло Ето как премина срещата между президента и представителите на полицията и ДАНС (Видео)
Тагове
шарлатани измамници мвр
Коментари

Още от последните новини