Бургаската полиция по петите на шарлатани, продавали чудоеен лек срещу рак

Бургаската полиция по петите на шарлатани, продавали чудоеен лек срещу рак - E-Burgas.com

Бургазлии, станали жертва на измамниците, могат да потърсят съдействие в ОД МВР

Бургаската полиция търси граждани, измамени от шарлатани, пробутали им чудодеен лек срещу рак, болни бъбреци, аутизъм и ред други болести. Причината е провеждано разследване от стрна на ОД МВР срещу измамниците, продавали натриев хлорит, известен като MMS.

В тази връзка разследващите призовават всички граждани станали жертва на измама да потърсят съдействие на тел: 056 856 629 или 856 636!

Свързани статии
МВР вече пази оградата на границата с Турция (Видео) Бойко Рашков търси кандидати за 17 вакантни позиции в бургаската полиция По-малко спасители и медицински екипи по морето през септември Хванаха псевдоинспектори от НАП вършеещи по Южното Черноморие 612 са образуваните досъдебни производства за търговия с вот до деня за размисъл Бургаска област сред най-разследваните от МВР за търговията с вот Как се търгува вот в Бургаско – от брашно и макарони до опрощаване на борчове Премиерът Стефан Янев: Работата срещу купения вот дава резултати Ври и кипи преди изборите: Задържани са бивш и настоящ служители на ОДМВР-Бургас Девет мъже са задържани в Бургаско за търговия с вот (Снимки)
Тагове
шарлатани измамници мвр
Коментари

Още от последните новини