Банята на Сюлейман Великолепни привлече Кралица на Бургас за новата фотосесия на конкурса

Банята на Сюлейман Великолепни привлече Кралица на Бургас за новата фотосесия на конкурса - E-Burgas.com

Снимките за предстоящия конкурс за красота в Бургас бяха заснети на историческия музей Аква Калиде в местността Минерални бани край Бургас. Банята на Сюлейман Великолепни и прекрасната реставрация, запазила автентичността от древността в наши дни, пресъздадоха уникална атмосфера за приказната визия на конкурса. Мраморните стени и под, характерни за Ориента керамики, съчетани с уникално осветление допълниха концепцията за прекрасна атмосфера, допълваща визията на тазгодишното издание на конкурса Кралица на Бургас.

Талантливия дизайнер Стоян Радичев осигури красивите тоалети, допълващи изяществото на носителката на титлата Кралица на Бургас 2019 г Михаела Едрева. Гримът и прическата за снимките беше дело на бургазлийката Рени Радева, а фотограф беше владетелката на обектива Яна Гергова с помощник-фотограф Милен Добрев.

Конкурсът Кралица на Бургас ще се проведе на 6- ти юни от 20.30 ч в Летния театър в Бургас. Кастингите за конкурса все още не са приключили. Желаещите момичета, които искат да бъдат част от това невероятно преживяване, могат да се запознаят с условията и да кандидатстват за участие на официалната страница на конкурса във Фейсбук.

Галерия
Свързани статии
"Изправи се! Мутри вън!" искат Комисия за "Алепу" и къщата в Барселона Създават комисии за "Росенец" и полицейския произвол на протести Бургас търси новата си Кралица Комисията по ревизията започва с девет приоритета за четири години назад Мая Манолова оглави комисията, която ще проверява Борисов Общината търси лого за нова инициатива, дава 240 лв. От ползите и ефекта на барокамерата на „Дайв Технолъджис"се възползва Мисис Бургас 2020 (видео) Томислав Дончев: Движим се по ръба на бръснача - пазим здравето на хората без да съсипваме икономиката Две от иконите в автомобилния свят ще посрещат гостите на конкурса "Мисис Бургас"2020 Претендентките за короната на „Мисис Бургас“ 2020 ще дефилират с облекла на DiKa (Видео)
Тагове
кралица мис конкурс
Коментари

Още от последните новини