12 000 души са намерили работа по време на кризата

12 000 души са намерили работа по време на кризата - E-Burgas.com

12 000 души са намерили работа по време на кризата Това заяви социалният министър Деница Сачева в сутрешния блок на бТВ.

С еднократната помощ дадохме възможност на работещите хора, в момента в неплатен отпуск, да могат да получат тази помощ. Нашето желание да подпомогнем работещите хора, заяви още Сачева.

Тези 375 лева ще бъдат налични и ще може да се кандидатства за тях още следващата седмица. Нашите ангажименти са насочени към това да разширим патронажната грижа. Надяваме се да достигнем до почи 60 000 души в цялата страна. За последната три дни има спад на регистрациите на безработни в бюрата по труда, допълни Сачева. 

По думите й 30 000 хиляди души ще запазяват своята работа, защото вече има 2000 работодатели, кандидаствали по мярката 60:40.

 

Свързани статии
Кирил Петков: Ще овладеем кризата с тока с над 1,3 млрд. лева Новият младежки център в Бургас търси активни млади хора за работа Филиалът на НХА в Бургас търси модели за платено позиране Високотехнологична компания назначава 50 служители в Бургас Общината търси млад архитект, не с опит, а с желание за работа Ревизоро: Разреших да се свалят нивата на язовирите "Ахелой" и "Порой" заради ремонти Бургаският бизнес готви обединение срещу кризата Област Бургас остава на 11-то място по средна работна заплата Започват ремонтите на язовирите Ахелой и Порой Ревизоро: Ако до 20 февруари не изградим тръбите, не искам да съм в Бургас на изборите
Тагове
работа криза
Коментари

Още от последните новини