Започват проверки за подхранването и опазването на дивеча

Започват проверки за подхранването и опазването на дивеча - E-Burgas.com

Изпълнителна агенция по горите започва проверки за спазването на разпоредбите на Закона за лова и опазване на дивеча, свързани с подхранването и стопанисването му.

Проверките са свързани с ниските температури и натрупалата снежна покривка и необходимостта от навременна грижа за дивеча. Проверяващите ще следят за спазване на изискванията за подхранване на животните, както и дейностите по изграждането на ловностопанските съоръжения.

Свързани статии
Бургас вече разполага с телемедицина (Снимки) Бургаският кмет Димитър Николов: 6 февруари винаги ще ни напомня да следваме вярната посока В Карловско са притеснени от задаваща се евакуация Нови сигнали срещу прокурорския син от Перник Георги Пинелов: Изпращаме годината със сериозни нерешени проблеми Димитър Николов с поздрав към бургазлии: Продължаваме да сме град с поглед към бъдещето Мария Бакалова ще снима трилър с Ева Грийн за войната в Афганистан Отбелязваме Архангелова задушница Кметът Димитър Николов поздрави сърдечно бургаските учители Откриват ловния сезон за диви прасета и дребен дивеч
Тагове
лов ловци дивеч
Коментари

Още от последните новини