Мария Бакалова ще снима трилър с Ева Грийн за войната в Афганистан

Мария Бакалова ще снима трилър с Ева Грийн за войната в Афганистан  - E-Burgas.com

Филмът се разказва за група жени войници, които спасяват отвлечени тийнейджъри, попаднали в капан между Ислямска държава и талибаните

Мария Бакалова ще се присъедини към Ева Грийн и Руби Роуз за новия екшън-трилър "Dirty Anges", режисиран от Мартин Кембъл.

Историята е написана от Алиса Силвърман и развива на фона на изтеглянето на САЩ от Афганистан през 2021 г.. Тя проследява група жени войници, представящи се за медицинска помощ, които са изпратени обратно, за да спасят отвлечени тийнейджъри, попаднали в капан между Ислямска държава и талибаните.

„Въодушевени сме от това колко бързо този проект получи реализация под ръководството на Мартин. Заедно с Ева Грийн, тези актриси ще съживят една вълнуваща и наситена с екшън история, която е едновременно навременна и комерсиална“, каза съпрезидентът на Millennium Media, Джонатан Юнгер пред The Hollywood Reporter.

Само преди няколко дни бе пуснат и специалния коледен епизод на "Guardians of the Galaxy", в който Мария Бакалова озвучава космическото куче Космо. Персонажът бе приет много добре от феновете, които останаха доволни от изпълнението на Бакалова, която говори с изявен руски акцент. 

Свързани статии
"София филм фест на брега" стартира с над 20 филма, изложба и видео срещи Иван Кокинов, който опита да убие ученика с нож, ще лежи 10 години Прожектират безплатно на бургазлии "Жълт олеандър", очаква ги среща с Китодар Артхаус Бургас с интересна програма на Флората днес Четири прожекции от фестивала "Киноваканция" може да гледаме днес Филм с Мария Бакалова ще закрие кинофестивала в Бургас Ето кой филм получи бургаското престижното отличие "Сребриста чайка" Откриха "София филм фест на брега" с емоционален филм (Снимки) Носител на “Оскар” и още два филма с номинации гледаме през април в Бургас Два документални филма в програмата на 20-ия “София филм фест на брега”
Тагове
Мария Бакалова кино
Коментари

Още от последните новини