Три области прекратяват предсрочно онлайн обучението

Три области прекратяват предсрочно онлайн обучението - E-Burgas.com

Предсрочно се прекратява онлайн обучението в три области в страната, съобщават от МОН. Още от утре, вместо от следващия понеделник, ще учат присъствено всички ученици в областите Силистра, Благоевград, Кюстендил.

Всички ученици от 16 области в страната ще учат присъствено от следващия понеделник. Остават в клас децата и младежите в София-град, Стара Загора, Хасково и Разград. В училище се връщат всички във Варна, Велико Търново, Видин, Габрово, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, София-област, Ямбол.

В цялата страна продължават редовните занятия за най-малките от 1-ви до 4-ти клас.

Свързани статии
Вече е ясно как ще изглежда новият корпус на училището в Сарафово Откриха новия учебен корпус и физкултурен салон на най-старото бургаско училище (Снимки) Коджакафалията подари на учениците си Център за космически изследвания за рождения си ден (Снимки) Близо 300 деца прекрачиха прага на науката за първи път в Несебър Криза на класни стаи в Сарафово, частна къща поема ученици Пожар лумна в пловдивско училище, персоналът се самоевакуира Община Бургас търси да назначи училищни лекари Обсъдиха възможността в повече бургаски училища да се изучава японски език Връщат изкуството и културата в учебната програма като равноправни часове IT гимназията в Бургас обяви нови специалности и очаква близо 200 ученици (видео)
Тагове
онлайн обучение училище
Коментари