Заловиха автоджамбази, откраднали и продали микробус за 1 200 лв.

Заловиха автоджамбази, откраднали и продали микробус за 1 200 лв. - E-Burgas.com

Двама автокрадци са задържани от полицията след като наскоро откраднали бургаски товарен автомобил Мерцедес 813.

От проведените съвместни полицейски действия на служители от отдел Криминална полицияпри и Пето Районно управление е установено, че извършители на престъплението са двама бургазлии на 21 и 38 години.

Те се представили за собственици на микробуса и заблудили двама мъже от сливенските села Радецки и Глуфишево, като им го продали за сумата от 1 200 лв. Констатирано е, че Мерцедесът е транспортиран с помощта на специализиран автомобил на Пътна помощ до площадка за изкупуване на черни и цветни метали, разположена в Сливен, където бил разглобен.

Двамата извършители на деянието направили пълни самопризнания. Работата по документиране на цялостната им престъпна дейност продължава от служители на Пето Районно управление - Бургас.

Свързани статии
Внучка обра баба си в руенско село Четирима от схемата за кражби и регистрации на скъпи коли остават зад решетките Акция срещу банди автоджамбази блокира подстъпите към Бургас Наглец задигна колело от стоянката пред общината (Видео) Деца откраднаха и потрошиха лаптопи в селско училище в Камено Бургазлия написа ПИН-а върху дебитната си карта, по-късно установи лиспата на 4,5 бона Посегнаха и на онкоболните: Източиха 200 хил.лв. от болница в Благоевград За по-малко от 24 часа заловиха айтоски криминогени, откраднали автомобил Съдът безмилостен към двамата "душмани" на възрастна жена в Съединение 52-годишна жена излъга млад мъж при продажба на спалня
Тагове
кражба автоджамбази
Коментари

Още от последните новини