Акция срещу банди автоджамбази блокира подстъпите към Бургас

Акция срещу банди автоджамбази блокира подстъпите към Бургас - E-Burgas.com
Архив БТА

В Бургас се извършва полицейска операция срещу кражбите на луксозни автомобили и последващото им регистриране, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

На входно-изходните артерии в града има организирани контролно-пропускателни пунктове за осъществяване на проверки.

По информация на "Флагман" в момента текат претърсвания и обиски на няколко частни адреса. Престъпниците са използвали схема със застрахователи за вноса на автомобилите, които успявали да регистрират с много по-висока цена от реалната.

Във връзка с провеждана специализирана полицейска операция от пресцентърът на ОДМВР Бургас уведомяват гражданите, че в днешния ден е възможно затруднение и забавяне при регистрирането на МПС, за което предварително призовават за разбиране и извинение.

Свързани статии
24 задържани при масирани полицейски акции в цялата страна Нова мащабна акция в Деня без жертви на пътя Поредна акция в Бургас, този път на прицел са лихварите 28 надрусани шофьори са заловени в новата акция на КАТ Четирима от схемата за кражби и регистрации на скъпи коли остават зад решетките Нова акция на КАТ, на всеки час патрулка тръгва към морето МВР: Дрогата побеждава алкохола зад волана Нова акция срещу пияни и дрогирани шофьори Над 9100 проверки са извършени от началото на акцията по пътищата В първите часове на акцията: Дрогирани и пияници зад волана са заловени навсякъде
Тагове
акция автоджамбази
Коментари

Още от последните новини