Бургазлия написа ПИН-а върху дебитната си карта, по-късно установи лиспата на 4,5 бона

Бургазлия написа ПИН-а върху дебитната си карта, по-късно установи лиспата на 4,5 бона - E-Burgas.com

Неприятна случка преживя 45-годишен бургазлия, който имал небалгоразумието да напише ПИН кода на дебитната си карта директно върху нея. Мъжът посетил спортен магазин на ул. Транспортна в Бургас, а на следващия ден установил, че му липсва сумата от 250 лв., както и че му е направена неправомерна транзакция на 4 500 лв.

Благодарение на бързите действия на полицията в Несебър белезниците бързо щракнали върху китките на 47-годишна софиянка, която в момента живеела в село Кошарица.

Тя направила пълни самопризнания и възстановила липсващите суми. Работата по случая продължава от служители на 5-то РПУ в Бургас.

Свързани статии
Внучка обра баба си в руенско село Наглец задигна колело от стоянката пред общината (Видео) Деца откраднаха и потрошиха лаптопи в селско училище в Камено Посегнаха и на онкоболните: Източиха 200 хил.лв. от болница в Благоевград За по-малко от 24 часа заловиха айтоски криминогени, откраднали автомобил Съдът безмилостен към двамата "душмани" на възрастна жена в Съединение 52-годишна жена излъга млад мъж при продажба на спалня Заловиха автоджамбази, откраднали и продали микробус за 1 200 лв. Софийски криминоген открадна колело от рент-а-байка в Бургас, хванаха го за дни Чейнчаджията, който обра работодателя си и яде бой от приятели, ще стои в ареста
Тагове
транзакция кражба
Коментари