Задръствания отново затрудняват изходите в Бургас

Задръствания отново затрудняват изходите в Бургас - E-Burgas.com

И днес трафикът в Бургас е интензивен, прииждащите и отиващите си автомобили са хиляди и движението около входовете/изходите на Бургас е затруднено. 

Междувременно продължава ускореното изграждане на Северния обход, който ще отпуши трафика между Сарафово и Бургас, както и ул. "Транспортна". Там е най-трудно движението в момента, както и на изхода в посока Созопол. 

Свързани статии
Пожарникар, шофиращ такси на роднина, превозвал нелегално трима афганистанци Искат постоянен арест за трафикант, прекарал 38 мигранти край Росенец Отново засилен трафик по пътищата по празниците около Съединението Километрична опашка за влизане в България на ГКПП-Капитан Андреево Отново километрично задръстване на входа на Бургас (Снимки) Задръстване отново мъчи Южното Черноморие Катастрофа предизвика километрично задръстване на входа на Бургас (Снимки) Отбелязваме Деня на безопасността на движението по пътищата Отново наплив от нашенци на Кулата, искат да почиват в Гърция Черешова задушница е, ето каква е организацията на движението около гробищата
Тагове
Трафик задръстване
Коментари

Още от последните новини