Задържаха трима мъже в Черноморец за разпространение на наркотици

Задържаха трима мъже в Черноморец за разпространение на наркотици - E-Burgas.com

Трима мъже от Черноморец, двама от които криминално проявени, са задържани днес за срок от 24 часа в резултат на съвместните действия на служители от отдел „Криминална полиция” към ОДМВР – Бургас и Районно управление - Созопол.

Те са на възраст 23, 30 и 36 години и са задържани при специализирана полицейска операция по противодействие на престъпления, свързани с разпространение на наркотични вещества.

В обитаваното от 36-годишния криминално проявен мъж жилище в Черноморец, са намерени и иззети марихуана и голяма парична сума, от дома на 30-годишния криминално проявен – кокаин, а дома на 23 годишния мъж – газов пистолет, нерегистриран по надлежния ред.

Към момента процесуално – следствените действия (огледи на местопроизшествия, претърсване и изземване, както и разпити на свидетели) с цел документиране на престъпната дейност на задържаните за наркоразпространение, продължават от служители на отдел „Криминална полиция” към ОДМВР – Бургас и Районно управление - Созопол.

Свързани статии
Сдружение разкри тревожна тенденция: Все по-малки деца посягат към наркотици Колумбия задържа кокаин за 75 млн. долара, бил предназначен за България (видео) Баскетболният "Черноморец" заграя за "Левски" с победа в Шумен Бургаският съд наложи най-тежката мярка на местен дилър Продължават акциите срещу търговията с гласове в страната Хванаха млад дилър край училище в Бургас Рали шампиони ще консултират шофьори по време на акция "Зима" Бургас сред териториите с най-много сигнали за купуване на гласове Започва вторият етап от акция "Зима" Засилват контрола на товарните автомобили в региона
Тагове
наркотици акция Черноморец
Коментари

Още от последните новини