Задържаха рецидивист, укривал се 8 години

Задържаха рецидивист, укривал се 8 години - E-Burgas.com

Полицията във Варна задържа мъж, обявен за издирване, който се е укривал в продължение на 8 години, съобщи БНТ. Операцията е проведена от служители на сектор "Издирване" при ОДМВР - Варна.

Задържаният е 60-годишен варненец, обявен за издирване по досъдебно производство, водено в РУ на МВР в гр. Левски, както и във връзка с влязла в сила присъда - лишаване от свобода, за 1 г. и 10 м., за извършени престъпления в гр. Раднево. Мъжът е обявен за общодържавно издирване и във връзка с влязла в сила присъда лишаване от свобода за 2 г. и 6 м.

Укривалият се се издирва по водени срещу него досъдебни производства от СДВР, районните управления на МВР в гр. Левски и в Асеновград. От 2020 г., когато е изтекла давността на документите му за самоличност, не притежава такива. Задържаният е рецидивист. Многократно е осъждан за кражби, грабежи, противозаконно отнемане на МПС, притежание на наркотични вещества и измами.

Свързани статии
24 задържани при масирани полицейски акции в цялата страна Хванаха на яхта в Поморие българин обявен за международно издирване Млади бургазлийки отново клиентки на прокуратурата заради наркотици Кандидат за депутат е сред задържаните за купуване на гласове Решетки за Стефан заради бутилка Блек Рам от 7,90 лв. Бургаски криминоген подлуди бившата си и семейството й Задържаха четирима бургаски рецидивисти, стари познайници на полицията Търсен в цяла Европа мъж бе задържан в Слънчев бряг Задържаният бургазлия раздавал кредити на бедни в Средец, в залог му оставяли дебитните си карти Задържаха член на бургаско ОПГ, обвиняват го в изнудване и рекет
Тагове
задържан
Коментари

Още от последните новини