Търсен в цяла Европа мъж бе задържан в Слънчев бряг

Търсен в цяла Европа мъж бе задържан в Слънчев бряг - E-Burgas.com

41-годишен мъж от Дългопол, обявен за международно издирване от Германия, бе заловен в резултат на полицейските действия на служители от ГД „Национална полиция”, сектор „Издирване” към отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас и Районно управление – Несебър.

Същият е осъществил неправомерни транзакции и получил неправомерни доходи, като размера на нанесената щета е 49 825 евро. Европейската му заповед за арест и екстрадиция е издадена от съда в Бамберг, Федерална република Германия.

Задържането е осъществено на територията на Слънчев бряг. Приведен е в помещенията за задържане в сградата на Пето Районно управление – Бургас. За случая е уведомена Бургаска окръжна прокуратура и дирекция „Международно оперативно сътрудничество” към МВР.

Свързани статии
Млади бургазлийки отново клиентки на прокуратурата заради наркотициХванаха 50-годишен бургазлия в столицата, издирван е за убийствоКандидат за депутат е сред задържаните за купуване на гласовеРешетки за Стефан заради бутилка Блек Рам от 7,90 лв. Издирва се 70-годишна жена от РавнецВ Несебър предвиждат отстъпки за хотелиерите в Слънчев брягБургаски криминоген подлуди бившата си и семейството йЗадържаха четирима бургаски рецидивисти, стари познайници на полициятаРаботещите хотели в Слънчев бряг изпращат кошмарно лято със загуби до 85%Златко Димитров обясни защо е против заличаването на „Слънчев бряг” АД
Тагове
задържан издирван слънчев бряг
Коментари

Още от последните новини