Търсен в цяла Европа мъж бе задържан в Слънчев бряг

Търсен в цяла Европа мъж бе задържан в Слънчев бряг - E-Burgas.com

41-годишен мъж от Дългопол, обявен за международно издирване от Германия, бе заловен в резултат на полицейските действия на служители от ГД „Национална полиция”, сектор „Издирване” към отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас и Районно управление – Несебър.

Същият е осъществил неправомерни транзакции и получил неправомерни доходи, като размера на нанесената щета е 49 825 евро. Европейската му заповед за арест и екстрадиция е издадена от съда в Бамберг, Федерална република Германия.

Задържането е осъществено на територията на Слънчев бряг. Приведен е в помещенията за задържане в сградата на Пето Районно управление – Бургас. За случая е уведомена Бургаска окръжна прокуратура и дирекция „Международно оперативно сътрудничество” към МВР.

Свързани статии
Задържаха рецидивист, укривал се 8 години Русия обяви български журналист за издирване Пети ден без след от рибарите в Бургас Четвърти ден издирват изчезналите рибари Продължава издирването на Ивелин и Петър Задържаха под стража обвиняемият за убийството в Слънчев бряг 24 задържани при масирани полицейски акции в цялата страна Влакче с пиян водач се заби в магазин в Слънчев бряг, чужденка е с опасност за живота Хванаха на яхта в Поморие българин обявен за международно издирване Грозни сцени на плажа в Слънчев бряг: Спасители и летовници се млатиха
Тагове
задържан издирван слънчев бряг
Коментари

Още от последните новини