Вятърът стовари част от покрива на блок върху улица в Несебър

Вятърът стовари част от покрива на блок върху улица в Несебър - E-Burgas.com
Снимка Лора Стаматис

Ураганен вятьр, придружен със силен дъжд, премина вчера през Югоизточна България. Един от сигналите за нанесени щети е от Несебър. Там пострада покрив на жилищен блок, като от общината заявиха, че ще разчистят пътя, показа репортаж на bTV.

В Несебър в Новия град силният вятър срути част от покрива на жилищен блок, заедно с ламарини и улуци, и ги стовари на пътното платно. За щастие, по това време по улицата не е имало преминаващи пешеходци и коли.

Очевидец разказа, чееслязъл даспреняколкото наближаващи автомобила Според негопокривълепнаозаради недобраконструкция
В Кошариц апъксападналилам арини.

От вятъра е счупен и стълб.

Свързани статии
И днес температурите ще варират около нулата, отново силен вятър по морето Жълт код за ниски температури в цялата страна Жълт код за вятър в десет области от страната Ловци изкопали дюните в Несебър, искали да прекратят достъпа на АТВ-та в района Неизвестни унищожиха част от дюните на плаж в Несебър Обявен е жълт код за силен вятър в Бургаска област Николай Димитров: Нека запазим чистотата на мислите и действията си Несебър застрашен да отпадне от ЮНЕСКО В Несебър започват нов еко проект край Кошарица Три добермана нападнаха жена и кучето й в Несебър
Тагове
вятър несебър
Коментари

Още от последните новини