Времето остава същото и утре

Времето остава същото и утре - E-Burgas.com

През нощта в източната половина от страната валежите ще продължат, значителни ще бъдат на места в Североизточна България. Вятърът и по Черноморието ще се ориентира от северозапад и ще се усили до 15-20 м/сек. Над Западна България ще има временни разкъсвания на облачността. Минималните температури ще бъдат между 6° и 11°, прогнозира дежурният синоптик от НИМХ пред БТА.

Утре над страната ще преобладава облачно време, преди обяд над много райони със значителни, но временни разкъсвания на облачността. След пладне от югозапад облачността ще започне бързо да се вплътнява. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат между 12° и 17°. През нощта срещу четвъртък в Южна България ще започнат валежи от дъжд.

Над Черноморието още в сутрешните часове валежите ще спрат, а през деня ще има и временни разкъсвания на облачността. Силният северозападен вятър постепенно ще отслабне. Максимални температури на въздуха: 15°-16°. Температурата на морската вода е 16°-17°. Вълнението на морето временно ще отслабне до 2-3 бала.

Над планините ще преобладава облачно време, преди обяд с временни разкъсвания на облачността. Само на отделни места в Рило-Родопска област ще превали слабо. Ще духа умерен и временно силен вятър от запад-югозапад. Максимална температура на височина 1200 метра около 5°, на 2000 метра - около 0°.

 

Свързани статии
Оранжев код за дъждове налази Южна България Нахлува студен въздух, ще вали на много места в страната Високи температури в събота, но с валежи Ниски температури и дъжд в четвъртък Превалявания се очакват в Западна България Времето застудява през уикенда, ще има дъжд и гръмотевици Валежи и гръмотевици през следобед и през нощта Утре до обяд слънце, следобед облаци и дъжд Рекорден брой градоносни облаци за последните 2 месеца у нас И в неделя ще е облачно и дъждовно
Тагове
дъжд
Коментари

Още от последните новини