Военни продължават да се борят с пламъците над Югово

Военни продължават да се борят с пламъците над Югово - E-Burgas.com

За пореден ден днес, 22 август, военнослужещи от 4-ти артилерийски полк –Асеновград от състава на Сухопътните войски оказват помощ в гасенето на пожара, който бушува над село Югово, община Лъки. От 8 часа сутринта на терен са 37 военнослужещи с ръководител майор Емил Кръстев.

Те извършват дейности по ограничаване и недопускане на огъня към населеното място в района на връх „Божево име”. Огънят гори в трудно достъпната местност на височина 1430 метра.

Свързани статии
И полицията се включи в гасенето на пожарите в страната Девети ден продължава гасенето на пожара над Югово И дъждът не можа да угаси пожарът над Югово Близо 16 хил.декара гори са погълнати в 219 пожара Военни и вертолет на ВСС продължават борбата с пламъците в Родопите Екстремален индекс за пожари в 20 области у нас Горски настояват за повече защитни облекла и техника за гасене на пожари Девет огнеборци потушиха поредния пожар край Айтос Потушиха три пожарни огнища в Айтоско, горски и доброволци също помагаха Бургас сред областите с екстремален риск от пожари
Тагове
пожари
Коментари

Още от последните новини