Винен фестивал очаква бургазлии в края на месеца

Винен фестивал очаква бургазлии в края на месеца - E-Burgas.com

Бургас има фестивали за почти всичко и не е изненадващо, че сред тях има и такъв, посветен на виното. Поредното му издание и тази година ще се проведе в експоцентър „Флора“. Само за един уикенд, от 23 до 25 юли, можете да опитате чудесни местни и чужди вина на едно място – Wine Fest Burgas. 

Посетителите на възраст над 18 години ще могат да избират и закупят измежду богат асортимент напитки от десетки лозя в България и чужбина.

Работното време е типично лятно и съобразено със сезона – от 16.00 до 22.00 часа.

Фестивалът привлича много местни жители и туристи, особено в петък вечер и през цялата събота. Неделята е денят, когато ще се чувствате най-комфортно да поговорите с някого в обстановка на малко повече спокойствие.

За еднодневен билет цената е 10 лв. и включва гривна, билет за дегустация, изворна вода и сувенирна чаша подарък. Гривната ви дава правото да влизате и излизате в рамките на работното време без ограничение.

„За тези, които се нуждаят да отседнат някъде наблизо, има многобройни хотели и къмпинги в Бургас и в близост до града, но трябва да направите резервацията навреме, защото през уикендите трудно се намират места.“, съветват организаторите.

Свързани статии
"Фестивал на водата и рибата“ с богата програма ще изпъстри празника на Самоков Вижте къде можете да паркирате по време на Solar summer festival Дъждът не спря феновете на Spice Music Festival в Бургас (Снимки) Вълнуващо откриване на Международния филмов фестивал в Бургас (Снимки) "Децата пожелаха" е темата на пясъчните фигури, фестивалът отваря врати в петък "Света Анастасия" отново ще е домакин на фестивал на билките "Фестивалът на зелениката" се завръща, тази година ще бъде в село Заберново Звезди от Rainbow и Black Sabbath идват в Бургас през май Ето кои са отличените филми от “София филм фест на брега” Международният кино-литературен фестивал CineLibri с нова сцена, вижте програмата!
Тагове
фестивал
Коментари

Още от последните новини